Σασμός Spoiler: Η Άσπα δέχεται νέο ξυλοδαρμό από τον Κώστα αλλά δίνει τέλος! Ο έρωτας για άλλον άνδρα που θα φέρει ανατροπές!

Σασμός: Η Άσπα, κατά κόσμον Βέρα Μακρομαρίδου θα περάσει δύσκολα, απ’ ό,τι μαθαίνουμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha αφού ο σύζυγός της, ο Κώστας, ο οποίος συνεχίζει να ζει στο περιθώριο και την παρανομία, την ξαναχτυπάει. Και μετά από αυτό, μάλλον δεν υπάρχει γυρισμός για τον γάμο της Άσπας.

Ο Κώστας θα ασκήσει ξανά βία στην σύζυγό του, παρά τις υποσχέσεις του πως θα αλλάξει. Η Άσπα θα έρθει αντιμέτωπη για ακόμη μια φορά με το σκληρό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα να λυγίζει. Πώς να ομολογήσει την πικρή αυτή αλήθεια στο τμήμα; Πώς να βρει τη δύναμη να καταγγείλει ξανά τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό;

Η Άσπα υποφέρει. Ο Κώστας συνεχίζει να φέρεται απαίσια, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπά. Τρέχει στο αστυνομικό τμήμα και ικετεύει για βοήθεια. Ο Κώστας απομακρύνεται από κοντά της, με αποτέλεσμα εκείνη να μαζεύει τα κομμάτια της, να παλεύει να σταθεί στα πόδια της…

Ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, θα γοητευτεί από την Άσπα, με αποτέλεσμα να κάνει έντονες προσπάθειες για να την πλησιάσει, στη σειρά Σασμός. Εκείνη, αν και διστακτική, θα αφεθεί σταδιακά σε αυτό το αθώο φλερτ. Ο Μύρων είναι αυτός που θα κλέψει την καρδιά της ηρωίδας, καταβάλλοντας προσπάθειες για να της απαλύνει τον πόνο.

Μόνο που, ο Αντώνης δε θα δείξει ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Θα ζητήσει από τον Μύρωνα να απομακρυνθεί από την Άσπα, προειδοποιώντας τον πως με αυτό το ειδύλλιο κινδυνεύει. Πώς θα αντιδράσει ο Κώστας όταν το μάθει; Όλα ανατρέπονται ξανά..

Ο Μύρων στη σειρά Σασμός
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts