Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ σοκάρει με την αντίδρασή της ακούγοντας την κατάθεση της Σεμίνας για το φονικό! Απίστευτη εξέλιξη!

Σασμός Spoiler: Πολύ δυνατά θα είναι τα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας. Η μεγάλη μέρα της απολογίας του Αστέρη φτάνει και ένα πρόσωπο από το παρελθόν φέρνει την αθώωσή του.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη Σεμίνα, η οποία είναι η μοναδική μάρτυράς στο φονικό. Η κατάθεση της Σεμίνας πέφτει σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η Αργυρώ θα προβεί σε μία κίνηση εναντίον της, που δεν περιμένει κανείς. Ο Σταύρος σπεύδει στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί κοντά της.

Ο Καραπάνος δεν αργεί να ζητήσει αντάλλαγμα, για τη βοήθειά του προς τη Στέλλα. Η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα, ενώ η Μαρίνα είναι διχασμένη.

Οι δύο πλευρές ακονίζουν τα βέλη στη φαρέτρα τους, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της. Πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα, σε μία μάχη που θα έχει μόνο έναν νικητή… Ποια θα είναι η κίνηση της Αργυρώς;

Η Αργυρώ ακούγοντάς την κατάθεση της, θα γίνει έξαλλη καθώς αντιλαμβάνεται πως ο Πετρής προκάλεσε τον Αστέρη κι έτσι θα επιτεθεί στη Σεμίνα με ύβρεις και χειροδικία. Η ομολογία της, όμως, αθωώνει τον Αστέρη, καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως ο θάνατος του Πετρή δεν ήταν φόνος, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από το δικό του όπλο. Αργυρώ και Μαρίνα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτά που ακούν και φυσικά η οργή τους ξεχειλίζει στο άκουσμα της αθώωσης του Αστέρη.

Ο Αστέρης αθωώνεται και η Αργυρώ παλεύει ανάμεσα στον πόνο γιατί θεωρεί ότι δεν δικαιώθηκε ο θάνατος του αδελφού της αλλά και την ικανοποίηση ότι ο άνθρωπος που είχε ερωτευτεί δεν ήταν φονιάς.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9469 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr