Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χάνει το παιδί επειδή μαθαίνει την αλήθεια από τον Μανώλη!

Σασμός Spoiler: Η αλήθεια πολλές φορές είναι σκληρή και μπορεί να στοιχίσει ακόμα και σε ανθρώπινες ψυχές!

Η Θοδώρα τελικά χάνει το μωρό της, με τον πόνο να την τσακίζει, στη σειρά Σασμός. Το παιδί αυτό ήταν η μοναδική της παρηγοριά για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της, για να σώσει τον γάμο της με τον Γιώργη. Εκείνος της έδωσε μία ευκαιρία, δείχνοντας πως νοιάζεται τόσο για την ίδια, όσο και για το παιδί τους.

Καθημερινά η Θοδώρα τρέμει στην ιδέα πως θα χάσει αυτό το παιδί. Φοβάται πως ο Θεός θα την τιμωρήσει για τα λάθη της, στερώντας της το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο: Το να γίνει μητέρα…

Η ίδια, θέλοντας να φέρει τη δικαίωση για τον θάνατο του Πετρή, θέλοντας να εξιλεωθεί για το λάθος που έκανε τότε, ξεκινάει τις έρευνες για το ποιος σκότωσε πραγματικά τον Στεφανή. Σύμμαχο σε αυτό θα έχει τον Μανόλη, ο οποίος θα της εκμυστηρευτεί την αλήθεια…

Η Θοδώρα, στην προσπάθεια να αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο, χάνει το μωρό της, στη σειρά Σασμός. Ένα ατύχημα θα είναι αρκετό, για να σκορπίσει την θλίψη στην οικογένεια. Μετά από αυτό το φρικτό γεγονός, ο Γιώργος την χωρίζει και την εγκαταλείπει.

Η Θοδώρα, μόνη και βαθιά πληγωμένη, κάνει ένα βήμα από την υπόθεση του Στεφανή. Αρνείται να ασχοληθεί ξανά με το θέμα αυτό, θέλει να απομονωθεί, να θρηνήσει. Έτσι, ο Μαθιός παραμένει ασφαλής, με την αλήθεια να μένει κρυφή για ακόμη μια φορά.

Πότε θα έρθει η στιγμή που θα λυγίσουν τα δύο αδέλφια και θα αποκαλύψουν όλα όσα ξέρουν για τον ένοχο;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.