Σασμός spoiler: Η Πηνελόπη Τσιλίκα στον ρόλο της Εύας και η σχέση με τον Φαρμάκη

Σασμός spoiler: Στη σειρά του Alpha θα εισβάλλει ένα νέο πρόσωπο, που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω. Πρόκειται για την Πηνελόπη Τσιλίκα, η οποία θα υποδυθεί την Εύα Αβραμίδη, τη μικρότερη αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μια επιτυχημένη επαγγελματία, δυναμική, που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, τη μεγάλωσαν με άνεση και τη σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτέκτονας και μετά τον θάνατο του Ευθύμη τακτοποιεί τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδελφό της.

Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους. Ο Παύλος είναι ο μόνος που τη γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη.

Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αδελφού της την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση. Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται αγαπητή στο χωριό. Ωστόσο, κρύβει το εκδικητικό της προφίλ, αφού η αιτία που την οδήγησε στην Άνω Ποριά είναι να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού της.

Γνώρισέ καλύτερα την Πηνελόπη Τσιλίκα βλέποντας τα παρακάτω αποσπάσματα από παλαιότερες συνέντευξεις της:

Δες κι αυτό:

Πηγή: MY TV

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts