Σασμός spoiler: Η Ρέα φέρνει τα πάνω – κάτω στη ζωή του Ευθύμη

Σασμός spoiler: Φαίνεται πως η αντίστροφη μέτρηση για τον ισχυρό άντρα της Κρήτης έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι οι έμπιστοι του φεύγουν από κοντά του.

Κάποιοι από τους συνεργάτες του τον εγκαταλείπουν και κάποιους άλλους φρόντισε να τους στείλει εκεί ψηλά, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος πριν λίγα επεισόδια.

Έπειτα από την αποκάλυψη ότι πίσω από τον Λευτέρη βρίσκεται ο μυστικός αστυνομικός Γιώργος Βιδάλης, καταρρακώνεται και δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει να είναι μπλεγμένος στα σκοτεινά μονοπάτια. Η προδοσία που νιώθει θολώνει όλες τις σκέψεις του και ένα βράδυ πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο για να ξεχάσει τα πάντα.

Εκείνη το βράδυ λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα δει μπροστά του την γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο. Θα του μιλήσει γλυκά και τρυφερά και θα του ζεστάνει την ψυχή, ενώ παράλληλα θα τον καθοδηγήσει να απομακρυνθεί από την νύχτα και να κάνει μια νέα αρχή, μακριά από όλους και όλα.

Ο Ευθύμης θα δυσκολευτεί να καταλάβει πως η συζήτηση τους είναι απλά ένα όραμα. Έτσι, σιγά-σιγά θα αρχίσει να χάνει «έδαφος» και οι εχθροί του θα πανηγυρίζουν, ειδικά οι Σταματάκηδες, τους οποίους είχε βάλει στόχο να καταστρέψει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts