Σασμός spoiler: Η σειρά επιστρέφει με μια απαγωγή και έναν θάνατο!

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει για τη μεταμόσχευση νεφρού – Αιμιλία και Παύλος ξανά μαζί… Όλα όσα θα δούμε στα καινούρια επεισόδια της σειράς Σασμός που επιστρέφει στις οθόνες μας στα μέσα Ιανουαρίου

Με έναν και μόνο τρόπο θα μπορούσε ο Σταύρος να «χτυπήσει» κατά μέτωπο την Αργυρώ μετά την απόφασή της να χωρίσουν και αυτό αφορά στον μικρό Πετρή. Από την πρώτη στιγμή της είπε ότι θα διεκδικήσει τον γιο του, όμως η κόρη της Μαρίνας σίγουρα δεν θα κατάλαβε πόσο μακριά θα το τραβήξει. Για την ακρίβεια, ο Σταύρος θολωμένος από την εκδίκηση που θέλει να πάρει, παίρνει το παιδί και το κρύβει στο βουνό.

Η Αργυρώ τρελαίνεται από την αγωνία της και με τη βοήθεια τόσο των δικών της ανθρώπων όσο και του Αντώνη ξεκινούν να τον ψάχνουν παντού. Και όσο δεν ανακαλύπτουν τα ίχνη του, τόσο οι σκέψεις όλων πηγαίνουν στο κακό.

Ο Βαγγέλης έφτασε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του, όμως, όπως έχουμε ήδη δει, δεν έχει απλά μπλέξει με τον υπόκοσμο και τη νύχτα αλλά θέλει και να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Και το γεγονός αυτό, που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, θα τον κάνει να κυλήσει πάλι στα νυχτερινά του πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα.

Ο Βαγγέλης θα αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά και να χάνει υπέρογκα ποσά, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατεύει.

Δεν θα αργήσει όμως να έρθει η στιγμή που οι δανειστές, βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει τα όσα χρωστάει και θέλοντας να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, θα σκοτώσουν τον αδελφό του, Σταύρο. Η είδηση του θανάτου του θα πέσει βαριά πάνω από την Ανω Ποριά και ειδικά την οικογένεια Βρουλάκη.

Η Αργυρώ μαθαίνει για τη μεταμόσχευση νεφρού

Γνωρίζει ότι την αγαπάει και ότι θα έκανε το πάντα για να τη βλέπει ευτυχισμένη. Αυτό που δεν γνωρίζει η Αργυρώ είναι ότι ο Αστέρης Σταματάκης της έσωσε τη ζωή όταν χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού και, χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη, υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση που χρειαζόταν.

Η Αργυρώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι της κρύβουν σχετικά με τον Αστέρη, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να είναι αυτό. Την αποκάλυψη θα κάνει ο ίδιος όταν σε κάποια δεδομένη στιγμή θα πρέπει να της αποκαλύψει πόσο την αγαπάει. Μετά από αυτό το γεγονός, η Αργυρώ δεν θα μπορεί παρά να παραδεχτεί και εκείνη όσα κρύβει στην καρδιά της για εκείνον και να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους.

Η εξέλιξη αυτή θα ενθουσιάσει όλους εκτός από την Καλλιόπη, που αφενός καταλαβαίνει ότι ο γιος της μόνο μαζί με την Αργυρώ είναι ευτυχισμένος, αλλά την ίδια στιγμή εκείνη είναι ορκισμένη εχθρός της οικογένειάς τους. Αναγκαστικά θα κάνει πίσω και σε βάθος χρόνου, αφού όλοι θα δεχτούν τον έρωτά τους, θα προκύψει και ο «σασμός».

epeisodia.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts