Σασμός spoiler: Η σκηνή που καθηλώνει: Ο Άγγελος με τα ρούχα του Πετρή!

Σασμός spoiler: Ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (28-02).

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Άγγελος έχει μπει για τα καλά στην οικογένεια της Μαρίνας μετά την αποκάλυψη πως είναι γιος του Μάρκου. Δύσκολο να το διαχειριστεί η Μαρίνα καθώς αντιλαμβάνεται πως σιγά σιγά αναπληρώνει το κενό του άφησε ο Πετρής στην καρδιά της Αργυρώς αλλά και της γιαγιάς Ειρήνης.

Το τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει και σε αυτό είδαμε την Αργυρώ να κάνει μια κίνηση που θα εξοργίσει τη Μαρίνα. Παίρνει κάποια από τα ρούχα του Πετρή και πηγαίνει στον Άγγελο να του τα χαρίσει.

Η Μαρίνα το μαθαίνει και βρίσκει παρηγοριά για μια ακόμη φορά στον Αντώνη οπού του εξομολογείται πως δεν θέλει ο Άγγελος να πάρει τη θέση του Πετρή στις καρδιές της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης.

Ανάμεσα σε άλλα του αποκαλύπτει μάλιστα την πιο συγκλονιστική σκηνή. Τον Άγγελο με το πουκάμισο του Πετρή να δίνει γκοφρέτα στη γιαγιά! Καθηλωτική η ερμηνεία της!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »