Σασμός spoiler: Η Στέλλα ερωτεύεται ξανά μετά τον Άγγελο! Ο άντρας που τής φέρνει ταραχή

Σασμός spoiler: Όσο και να το διαβάζεις πραγματικά δεν θα πιστεύεις ποιος ήρωας μπαίνει στη ζωή της Στέλλας και ζουν έναν παράφορο έρωτα.

Στέλλα και Άγγελος παρά τις προσπάθειες να είναι και πάλι μαζί, δεν είναι και τόσο εύκολο από τη στιγμή που η Στέλλα είναι σε αντίθετο στρατόπεδο από αυτό του Άγγελου. Εκείνος επέλεξε να στηρίξει την οικογένεια της από τη στιγμή που έμαθε πως ο Πέτρος ήταν αδερφός του.

Από την άλλη η Στέλλα δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να γυρίσει την πλάτη της στον μεγάλο έρωτα της ζωής της, Αστέρη, γεγονός που έφερε την πρώτη και πολύ δυνατή ρήξη στη σχέση της με τον Άγγελο.

Μπορεί να έγιναν προσπάθειες και θα γίνουν κι άλλες από την πλευρά του Άγγελου, ωστόσο σύμφωνα με τα spoilers οι δυο τους απομακρύνονται καθώς το μυαλό της Στέλλας είναι μόνο στο πώς θα καταφέρει να αθωώσει τον Αστέρη.

Αυτό θα τη φέρει κοντά σε ένα νέο πρόσωπο που δεν είναι άλλο από αυτό, του Γεράσιμου.

Εκείνος από την πρώτη τους γνωριμία γοητεύεται και κοντά θα τους φέρει η εξιχνίαση της υπόθεσης που εμπλέκει τη δολοφονία του Στεφανή με αυτή του Πετρή Βρουλάκη.

Ο ένας θα ζητήσει τη βοήθεια του άλλου κι έτσι οι δυο τους θα έρθουν κοντά με τη Στέλλα να γοητεύεται επίσης από την εκρηκτική παρουσία του Γεράσιμου. Το αν θα είναι μαζί ως το τέλος, θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts