Σασμός Spoiler: Η Στέλλα θα απογοητευτεί ξανά ερωτικά στον β’ κύκλο!

Σασμός spoiler: Νέες περιπέτειες για τη Στέλλα, κυρίως ερωτικού χαρακτήρα στον β’ κύκλο της σειράς.

Κι όμως, η Στέλλα θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και στη δεύτερη σεζόν, της σειράς Σασμός. Η νεαρή πρωταγωνίστρια παραμένει στο πλευρό των Σταματάκηδων, αποδεικνύοντας διαρκώς πως οι άνθρωποι αυτοί είναι η δεύτερη της οικογένεια.

Μετά τον θάνατο του Άγγελου, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η Στέλλα θα λυγίσει, καθώς ο γιατρός ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της. Μπορεί οι δυο τους να μην κατάφεραν να είναι μαζί, όμως πάντοτε υπήρχε αγνή αγάπη και στοργή μεταξύ τους…

Ο θάνατός του σκάει σαν κεραυνός και η Στέλλα είναι απαρηγόρητη. Ο Αστέρης βρίσκεται στο πλευρό της και κάνει τα πάντα για να την παρηγορήσει. Αυτό φέρνει τους δύο πρώην ξανά κοντά, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες για την ψυχολογία της πρωταγωνίστριας…

Πράγματι, η Στέλλα θα αρχίσει να πιστεύει πως ο Αστέρης θέλει να είναι ξανά μαζί της! Μέσα της θα νιώσει πάλι την ελπίδα πως οι δυο τους μπορούν να δώσουν μία ευκαιρία, μπορούν να είναι μαζί… Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Αστέρης είναι ακόμη ερωτευμένος με την Αργυρώ και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Η Στέλλα θα απογοητευτεί για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να αποτελεί τραγική φιγούρα στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.