Σασμός spoiler: Η Στέλλα παρασύρεται σε νέο καταστροφικό έρωτα

Σασμός: Ο έρωτας αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η αχίλλειος πτέρνα της Στέλλας στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού».

Τα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» θα φέρουν νέες απρόβλεπτες εξελίξεις στις ζωές των ηρώων. Εκτός από τους «συνήθεις ύποπτους», Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, ένα πρόσωπο θα παίξει ρόλο – κλειδί στα γεγονότα. Η Στέλλα θα βρεθεί για άλλη μια φορά μπλεγμένη σε μια ιστορία πέρα από τον έλεγχό της λόγω έρωτa.

Η δικηγόρος, μετά από τον χωρισμό της με τον Αστέρη, ακολούθησε στα προσωπικά της αντίστροφη πορεία σε σχέση με τα επαγγελματικά της. Οι επιλογές της στους άνδρες αποδείχτηκαν μέχρι στιγμής «άτυχες». Με τον Άγγελο έζησαν μερικές τρυφερές στιγμές, όμως η σκιά του Αστέρη δεν επέτρεψε σε αυτό το αίσθημα να αναπτυχθεί, ενώ με τον Γεράσιμο η συνάντησή τους ήταν επεισοδιακή αλλά σύντομη.

Στα επεισόδια του «Σασμού» που θα δούμε από τις 16 Ιανουαρίου, όταν θα επιστρέψουν στους δέκτες μας οι σειρές του Alpha, η Στέλλα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ακόμα πρόκληση.

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια του «Σασμού»

Ο Ευθύμης την προσέγγισε ζητώντας της να αναλάβει την νομική εκπροσώπησή του. Ο Φαρμάκης, για να καλύψει τις παράνομες δραστηριότητές του, έχει φτιάξει ένα πλέγμα εταιριών και χρειάζεται τις συμβουλές της για να συντηρήσει αυτό το προσωπείο νομιμότητας.

Η Στέλλα δεν έχει ιδέα πραγματικά για τις «παράπλευρες» δραστηριότητες του ανθρώπου που την πλησίασε. Το μόνο που βλέπει σε αυτόν είναι ένα γοητευτικό άνδρα που η ζωή του καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Οι άνθρωποι που μπορούν να ξεκλειδώσουν να μυστικά του Ευθύμη, ο Λευτέρης, ο αστυνομικός που έχει αναλάβει να διεισδύσει στο κύκλωμα του κακοποιού με ψεύτικη ταυτότητα, και ο Μανόλης, που με την ιδιότητα του λογιστή θα βρεθεί μοιραία μπλεγμένος στον ιστό του, κρατούν κλειστά τα στόματά τους.

Ο Φαρμάκης, τον οποίο είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια να δείχνει ενδιαφέρον για τη Βασιλική, θα στρέψει πλέον το βλέμμα του στη Στέλλα. Και εκείνη θα ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον του, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της. Ακόμα και η παρέμβαση της Αιμιλίας δεν θα ανακόψει τη «φόρα» της νεαρής γυναίκας, η οποία αναζητεί ένα αντίβαρο στα αισθήματά της για τον Αστέρη.

Βέβαια, η Αιμιλία δεν μπορεί να μιλήσει ανοιχτά για την έρευνα που «τρέχει» αναφορικά με τη δράση του Φαρμάκη, οπότε αρκείται σε γενικολογίες, που δεν φαίνεται να πείθουν τη Στέλλα.

Η συνέχεια θα «παιχτεί» στις οθόνες μας και δυστυχώς η έκβαση δεν θα είναι καλή για άλλη μια φορά για την άτυχη Στέλλα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts