Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης απαρνιέται τη μάνα του και η Μαρίνα τα βάζει με τον Παύλο!

Σασμός Spoiler: Πολλές θα είναι οι ανατροπές που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha που για δεύτερη χρονιά κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Μάθαμε λοιπόν ένα σπόιλερ και σας το μεταφέρουμε.

Sylenth1 VST Crack

Ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει λοιπόν και επίσημα πίσω στο χωριό και οι Βρουλάκηδες τον υποδέχονται συγκινημένοι.

Η Μαρίνα όμως δε θα έχει την ίδια αντίδραση στο άκουσμα της επιστροφής του. Λίγο πριν γίνει η κηδεία του Άγγελου συναντιέται μαζί του και οι δυο τους, ως τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, έχουν μία σύγκρουση.

Λίγο αργότερα όμως καθώς το χωριό μαζεύεται σπίτι της Μαρίνας για δώσουν τα σέβη τους στον νεκρό ο Παύλος εμφανίζεται και τους αφήνει άφωνους όλους.

Παράλληλα, η Στέλλα αρχίζει να υποψιάζεται πως το χειρουργείο της Αργυρώς έχει άμεση σχέση με το χειρουργείο του Αστέρη και προσπαθεί να μάθει περισσότερα πράγματα από τη Βασιλική.

Η ομολογία της Καλλιόπης για τον φόνο του Άγγελου έχει αναστατώσει τόσο τον Αστέρη όσο και τον Μαθιό.

Ο Αστέρης όμως δε μπορεί να αποδεχτεί ότι η μητέρα του είναι μία φόνισσα και μάλιστα του Άγγελου. Ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν έχει καμία πρόθεση να βοηθήσει τη μητέρα του δείχνοντας έτσι την απάρνησή του προς το πρόσωπό της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.