Σασμός spoiler: Ο γάμος που θα φέρει χαρά στο χωριό! Ποιο ζευγάρι παντρεύεται;

Σασμός spoiler: Μπορεί στη δραματική σειρά να παρακολουθούμε τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι ήρωες, όμως να που θα έρθουν και ευχάριστες στιγμές στο χωριό του Ρεθύμνου και οι πρωταγωνιστές θα χαρούν, έστω και λίγο μετά από εντάσεις, οργή και αντιπαραθέσεις.

Ας δούμε όμως μερικές εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον των ηρώων του Σασμού…

Ο Πετρής είναι γιος του Αστέρη

Όταν ο Αστέρης μάθει πως τόσο καιρό ζούσε σε ένα ψέμα, θα κλονιστεί. Παρόλο που το νέο θα τον ευχαριστήσει και θα επισφραγίσει την αγάπη του με την Αργυρώ, θα αντιδράσει άσχημα όταν αντιληφθεί ότι τόσο καιρό εκείνη είχε επιλέξει να τον αφήσει στο σκοτάδι, ενώ αντίθετα εκείνος έκανε τα πάντα για να είναι καλά, ακόμα και όταν είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Αρχικά λοιπόν θα επιτεθεί φραστικά στη γυναίκα που αγάπησε όσο καμία άλλη, όμως σε δεύτερο χρόνο, όταν ο θυμός καταλαγιάσει μέσα του και καταλάβει τους λόγους που η Αργυρώ του έκρυψε την αλήθεια, θα αρχίσει μια νέα εποχή για το ζευγάρι. Εφόσον δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά μεταξύ τους και ενώ ο Σταύρος δεν θα τους απειλεί πλέον με την παρουσία του. Θα δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση και τον έρωτά τους. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά θα τα καταφέρουν.

Η Νάντια είναι νόθα κόρη του Στεφανή

Μπορεί να της είπαν πως το όνομα του βιολογικού της πατέρα είναι Μαθιός Σταματόκης, όμως δεν της έδειξαν ποτέ φωτογραφία του. Μοιραία λοιπόν η Νάντια θεώρησε πως είναι παιδί του Μαθιού, του άντρα της Βασιλικής και έκτοτε προσπαθεί να του το δείξει.

Τελικά όμως δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Στεφανής, κάνοντας σχέση με τη μητέρα του και φοβούμενος ότι μπορεί αυτή να γίνει γνωστή στο χωριό, έδωσε λάθος στοιχεία, μεταξύ των οποίων και όνομα, για να μην μπορεί κανείς σε βάθος χρόνου να βρει τα ίχνη του και να του επιρρίψει ευθύνες. Όταν η αλήθεια γίνει γνωστή, η πρώτη που θα σοκαριστεί θα είναι η Νάντια γιατί θα καταλάβει ότι είναι αδέλφια με τον Νικηφόρο, το αγόρι για το οποίο έχει αρχίσει να έχει δυνατά συναισθήματα. Μοιραία, ο έρωτάς τους θα καταδικαστεί πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί.

Ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου

Μπορεί την προηγούμενη σεζόν ο Νικηφόρος να αποφάσισε να σχίσει τον φάκελο με τα αποτελέσματα του τεστ DNA σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του, όμως μέχρι το τέλος αυτής θα μάθει πως τελικά είναι παιδί του Μαθιού. Την ανακάλυψη αυτή θα κάνει όταν αποδειχτεί ότι η Νάντια είναι παιδί του Στεφάνή.

Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να αμφισβητεί τον πατέρα του και όσα του έλεγε όταν ήταν σε παιδική ηλικία και πάνω στα νεύρα του θα πάει ξανά στο μικροβιολογικό εργαστήριο και θα ζττήσει επανεκτύπωση των αποτελεσμάτων. Μόνο που αυτή τη φορά θα διαβάσει τα αποτελέσματα και αυτά θα τον δείχνουν να είναι παιδί του Μαθιού. Το γεγονός αυτό θα τον χαροποιήσει αφού και ο ίδιος έχει διαπιστώσει πως τελικά ο πατέρας του δεν ήταν ο άντρας που νόμιζε, ενώ όταν του πουν πως συχνά στο παρελθόν είχε κακοποιήσει τη μητέρα του, θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω του. Η ζωή του θα συνεχιστεί έχοντας τον Μαθιό ολοκληρωτικά μέσα στη ζωή του.

Η Αργυρώ μαθαίνει για τη μεταμόσχευση νεφρού

Γνωρίζει ότι την αγαπάει και ότι θα έκανε τα πάντα για να τη βλέπει ευτυχισμένη. Αυτό που δεν γνωρίζει η Αργυρώ είναι ότι ο Αστέρης Σταματάκης της έσωσε τη ζωή όταν χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού και, χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη, υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση που χρειαζόταν. Η Αργυρώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι της κρύβουν σχετικά με τον Αστέρη, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να είναι αυτό. Την αποκάλυψη θα κάνει ο ίδιος όταν σε κάποια δεδομένη στιγμή θα πρέπει να της αποκαλύψει πόσο την αγαπάει.

Μετά από αυτό το γεγονός, η Αργυρώ δεν θα μπορεί παρά να παραδεχτεί και εκείνη όσα κρύβει στην καρδιά της για εκείνον και να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους. Η εξέλιξη αυτή θα ενθουσιάσει όλους εκτός από την Καλλιόπη, που αφενός καταλαβαίνει ότι ο γιος της μόνο μαζί με την Αργυρώ είναι ευτυχισμένος, αλλά την ίδια στιγμή εκείνη είναι ορκισμένη εχθρός της οικογένειάς τους. Αναγκαστικά θα κάνει πίσω και σε βάθος χρόνου, αφού όλοι θα δεχτούν τον έρωτά τους, θα προκύψει και ο «σασμός».

Αιμιλία και Παύλος… ξανά μαζί

Η αγάπη που της έχει είναι μεγάλη και αυτή τον κινητοποίησε να τη διεκδικήσει ξανά. Μετά από δώρα, εκπλήξεις και ένα βράδυ γεμάτο από έρωτα που έζησαν, η Αιμιλία καταλαβαίνει πως δεν μπορεί άλλο να ζει μακριά του. Αποφασίζει λοιπόν να ζητήσει διαζύγιο από τον Δημήτρη που τόσο την είχε στηρίξει μετά την απώλεια του γιου της.

Χωρίς να χάσει ούτε λεπτό θα βρεθεί στο γραφείο του στην Αθήνα και ενώ εκείνος θα θεωρεί πως πήγε να τον βρει γιατί της έλειψε η παρουσία του, η Αιμιλία θα του εξηγήσει πως θέλησε να τον δει για να του ζητήσει διαζύγιο. Γρήγορα ο γιατρός της Άνω Ποριάς θα πειστεί πως ο γάμος του με τη γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που συνάντησε, έχει τελειώσει για τα καλά.

Ο κρυφός ρόλος του Δημήτρη

Όλοι τον γνωρίζουμε ως σύζυγο της Αιμιλίας, γιατρό και κολλητό του Ευθύμη και του Παύλου. Σύντομα όμως, όλοι θα καταλάβουν πωε η θέση του είναι πολύ πιο περίπλοκη.

Ο Δημήτρης είναι ο εγκέφαλος πίσω από το κύκλωμα με το εμπόριο όπλων και αυτό θα φανεί σύντομα. Ο Ευθύμης λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο, όμως τις εντολές δίνει εκείνος. Το παράδοξο σε όλο αυτό είναι ότι η Αιμιλία γνωρίζει για τη δράση του αλλά δεν αντιδρά. Αντίθετα, τον προστατεύει όταν εκείνος έχει προβλήματα με τον νόμο.

Θοδώρα και Λευτέρης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς είναι αναμφισβήτητα η Θοδώρα. Ερωτεύτηκε τον Πέτρο, όμως δεν κατόφερε να είναι μαζί του. Τη μέρα του γάμου της με τον Γιώργο, εκείνος έπεσε νεκρός. Ενώ λίγο αργότερα που έμεινε έγκυος, δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Τη φετινή σεζόν όμως φαίνεται η τύχη της να αλλάζει. Γνώρισε τον Λευτέρη και παρά τα ροβλήματα της σχέσης τους, εκείνη στέκεται στο πλάι του. Μετά τιε γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν. Ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Ποια η θέση της Θοδώρας; Σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί. όμως καταλαβαίνοντας πως το ένστικτό της δεν τη διέψευσε, δηλαδή ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει, θα μείνει κοντά του και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Άννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτιάχνει τη ζωή της.

Πηγή: tv 24

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts