Σασμός Spoiler: Ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της Θοδώρας;

Σασμός Spoiler: Η τηλεοπτική Θοδώρα, κατά κόσμον Δανάη Παππά μίλησε για το παιδί που κυοφορεί στη σειρά και που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (1/3) πως ετοιμάζεται να ρίξει συνοδευόμενη από τον αδελφό της Μανώλη.

Η ηθοποιός μίλησε χθες το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show για την Θοδώρα στη σειρά Σασμός, αλλά και για το ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού! Πράγματι, ο κόσμος της έχει διαλυθεί από τη στιγμή που έχει μάθει πως είναι έγκυος.

Η ίδια θεωρεί πως δεν είναι σε θέση να φέρει αυτό το παιδί στο φως, πως δεν είναι έτοιμη για αυτό το βήμα με τον Γιώργη. Εκείνος, μόλις μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της, τρέχει να τη σταματήσει από το μοιραίο λάθος που ετοιμάζεται να κάνει…

Της υπόσχεται πως όλα θα διορθωθούν, την ικετεύει για ακόμη μία ευκαιρία. Μπορεί το παιδί αυτό να φέρει χαρά, όμως η εγκυμοσύνη της ηρωίδας δε θα φέρει τη σωτηρία και τη γαλήνη σε αυτόν τον γάμο.

Η Δανάη Παππά αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της συνέντευξη στην Θοδώρα, επισημαίνοντας πως ούτε η ίδια η ηθοποιός της σειράς Σασμός, γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού! Μάλιστα, αστειεύτηκε, τονίζοντας πως ίσως ο πραγματικός πατέρας να μη μάθει ποτέ για την εγκυμοσύνη της… Υπονοώντας βέβαια πως δεν αποκλείεται ο πατέρας του παιδιού να είναι ο Πετρής ο οποίος πλέον είναι νεκρός.

Όλα αυτά έβαλαν σε σκέψεις τους τηλεθεατές, οι οποίοι άρχισαν να κάνουν τα δικά τους σενάρια. Μήπως είναι ο Πετρής ο πατέρας του παιδιού; Τί πραγματικά είχε συμβεί μεταξύ τους, λίγο πριν ο πρωταγωνιστής χάσει τη ζωή του;

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Θα εμφανιστεί στην πορεία, ή μήπως δε μπορεί;».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »