Σασμός spoiler: Ποιος χωρισμός; Μαθιός και Βασιλική επιτέλους παντρεύονται!

Σασμός: Η Βασιλική, ενώ τη βλέπουμε να είναι έτοιμη να χωρίσει με τον Μαθιό γιατί θεωρεί ότι παρασύρει τον Νικηφόρο στο μίσος και την εκδίκηση, συνειδητοποιεί ότι αυτό που της υπαγορεύει η καρδιά της είναι πιο δυνατό από αυτά που λέει η λογική της. Και έτσι, όχι μόνο κάνει πίσω αλλά αποφασίζει να ντυθεί ξανά νυφούλα για χάρη του άντρα που αγαπά.

Μαθιός και η Βασιλική, λοιπόν, μετά την κρίση στη σχέση τους που τους έφτασε στο χείλος του χωρισμού, δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον και έρχονται και πάλι κοντά. Ωστόσο η Βασιλική δεν δέχεται να είναι μαζί με τον Μαθιό και να προχωρήσουν, αν πρώτα δεν πάρει συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον γιο της:

«Αν θες να είμαστε οικογένεια και να προχωρήσουμε με τον Μαθιό, ξεχνάς τα όπλα και τις απειλές, αλλιώς τέρμα, ως εδώ, δεν έχω σκοπό να σε χάσω κι εσένα», ξεκαθαρίζει στον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος συμφωνεί και της λέει: «Εντάξει μάνα, έχεις τον λόγο μου». Την ίδια στιγμή όμως δεν τηρεί τη δέσμευσή του και συναντάει τον Παύλο, καθώς μια τρομακτική υποψία παίρνει σάρκα και οστά στο μυαλό του: «Αυτός σκότωσε τον πατέρα μου. Είμαι σίγουρος», μονολογεί.

Την ίδια ώρα τα νέα για τη δολοφονία του Κώστα φτάνουν στο χωριό και ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μια ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα: «Τέρμα, δεν θέλω να γίνει τίποτα, ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του, δεν μπορώ να ζω με τον φόβο πια», λέει βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος. Ο Μαθιός ωστόσο δεν αφήνει τη Βασιλική να καταρρεύσει. Την καθησυχάζει και της λέει ότι θα μιλήσει στον Νικηφόρο και όλα θα αλλάξουν όταν οι δυο τους θα παντρευτούν και θα είναι όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Η Βασιλική δέχεται και μαζί αρχίζουν να οργανώνουν τον γάμο: «Μαθιό, δεν θέλω πάλι νυφικά, γιορ- τέε και φασαρία. Ο γάμος μας θα είναι απλός. Εμείς και κοντινοί μας άνθρωποι», του τονίζει κι εκείνος συμφωνεί.

Λίγο αργότερα όμως ο Μαθιός βρίσκει τον Παύλο και τον απειλεί με όπλο: «Μείνε μακριά από την οικογένειά μου. Αν νομίζεις ότι μπορείς να μας κάνεις κακό, δεν τα λογάριασες καλά», τον φοβερίζει. Αμέσως μετά και φορτισμένος από αυτή τη συνάντηση, πηγαίνει στη Βασιλική και της ανακοινώνει την απόφασή του: «Βασιλική, ετοιμάσου, αύριο κιόλας παντρευόμαστε»! Ωστόσο η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο, ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε.

Η Αιμιλία συναντά μετά από 20 χρόνια τον Παύλο

Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, τη Μαρίνα και τη γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης. Ολα δείχνουν ότι η Αιμιλία δεν έχει ξεχάσει τον Παύλο. Από τη στιγμή που τον είδε τα αισθήματα για τον πρώην άντρα της, που τον θεωρούσε πεθαμένο, ξαναζωντάνεψαν και η σχέση της με τον Δημήτρη θα αρχίσει να κλονίζεται, ενώ οι πρώτες εντάσεις είναι γεγονός.


Ο Αστέρης φεύγει από την Κρήτη και η Καλλιόπη θεωρεί υπεύθυνη την Αργυρώ

Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η κοπέλα δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Τον αγαπάει και τα βήματα της καρδιάς της τη φέρνουν εκεί που ο έρωτός τους άνθισε. Ετσι αποφασίζει να πάει να επισκεφθεί το σπίτι στο βουνό. Εκεί ζει όσα όμορφα πέρασε μαζί του και όταν γυρίζει πίσω στο σπίτι της δεν αποφεύγει έναν ακόμα καβγά με τον Σταύρο, με αφορμή την ανησυχία του για τις τόσες ώρες που έλειπε και δεν ήξερε πού ήταν.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το TV24, ο Αστέρης λυπημένος ανακοινώνει στους δικούς του: «Δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ. Αποφάσισα να φύγω από την Κρήτη». Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης: «Τι λες Πού θα πas; θα ξεριζωθείς, θα φύγεις από τον τόπο σου για δαύτην τη Βρουλάκενα;», του λέει και λίγο αργότερα, η Καλλιόπη ξεσπάει στην Αργυρώ και την κατηγορεί ότι έχει πάρει στον λαιμό της το κοπέλι της που φεύγει από τον πόνο και την πίκρα που του έδωσε

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts