Σασμός Spoiler: Σοκ – Ο Σταύρος πέφτει νεκρός

Σασμός Spoiler: Μπορεί να κάνουμε πολύ καιρό για να δούμε ξανά στις οθόνες μας τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς όμως φροντίσαμε να μάθουμε τι θα συμβεί στο μέλλον στους ήρωες.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα άρχισαν να ακούγονται για τον Σταύρο, την Αργυρώ και το παιδί τους…

Ο Σταύρος απάγει το παιδί της Αργυρώς

Με έναν και μόνο τρόπο θα μπορούσε ο Σταύρος να «χτυπήσει» κατά μέτωπο την Αργυρώ μετά την απόφασή της να χωρίσουν και αυτό αφορά στον μικρό Πετρή. Από την πρώτη στιγμή τής είπε ότι θα διεκδικήσει τον γιο του, όμως η κόρη της Μαρίνας σίγουρα δεν θα κατάλαβε πόσο μακριά θα το τραβήξει.

Για την ακρίβεια, ο Σταύρος θολωμένος από την εκδίκηση που θέλει να πάρει, παίρνει το παιδί και το κρύβει στο βουνό. Η Αργυρώ τρελαίνεται από την αγωνία της και με τη βοήθεια τόσο των δικών της ανθρώπων όσο και του Αντώνη ξεκινούν να τον ψάχνουν παντού. Και όσο δεν ανακαλύπτουν τα ίχνη του, τόσο οι σκέψεις όλων πηγαίνουν στο κακό.

Ο Σταύρος πεθαίνει

Ο Βαγγέλης έφτασε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του, όμως, όπως έχουμε ήδη δει, δεν έχει απλό μπλέξει με τον υπόκοσμο και τη νύχτα αλλά θέλει και να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Και το γεγονός αυτό, που θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, θα τον κάνει να κυλήσει πάλι στα νυχτερινά του πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα.

Ο Βαγγέλης θα αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά και να χάνει υπέρογκα ποσά, με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατεύει. Δεν θα αργήσει όμως να έρθει η στιγμή που οι δανειστές, βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει τα όσα χρωστάει και θέλοντας να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, θα σκοτώσουν τον αδελφό του, Σταύρο. Η είδηση του θανάτου του θα πέσει βαριά πάνω από την Άνω Ποριά και ειδικά την οικογένεια Βρουλάκη.

Ο Μανόλης μισεί τον Νικηφόρο

Από την αρχή ήξερε ότι δεν είχε μεγάλες πιθανότητες να κάνει σχέση με τη Νάντια, ωστόσο όμως δεν σταμάτησε ούτε θα σταματήσει να το προσπαθεί. Σε αυτό συνέβαλε φυσικά και εκείνη που δεν σταματούσε να λέει πόσο υπέροχος, γλυκός και έξυπνος είναι. Στα επόμενα όμως επεισόδια, ο Μανόλης θα πικραθεί φανερά όταν συνειδητοποιήσει ότι η Νάντια δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον κολλητό του και ότι εκείνος ανταποκρίνεται. Και δεν τον πειράζει που η κοπέλα δεν έχει συναισθήματα αλλά που ενώ ο Νικηφόρος ήξερε πόσο τη θέλει, άφησε το συναίσθημα να τον παρασύρει. Μεταξύ, των δύο θα υπάρξει ένταση που θα εξελιχθεί σε έχθρα; Δύσκολα οι δυο τους θα αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. Λέγεται μάλιστα πως ο Μανόλης θα βαλθεί να κάνει κακό στον εαυτό του, ενώ θα είναι σε απόγνωση που έχασε δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα.

Πηγή: TV 24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts