Σασμός spoiler: Στο νοσοκομείο ο Παύλος Βρουλάκης

Σασμός spoiler: Η φωτιά διχάζει το χωριό, ενώ ο Παύλος οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία.
Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων.

Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή κι ανησυχία στο χωριό. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα.

Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. O Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω απ’ το αρχοντικό των Σταματάκηδων. Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής.

Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του. Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά τη βοήθεια της Στέλλας. Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts