Σασμός Spoiler: Το άδοξο τέλος του Μαθιού! Αυτοκτονεί μέσα στη φυλακή!

Σασμός Spoiler: Κανένας, ή πιο σωστά, καμία από τους φαν της σειράς, δεν θέλει να δει νεκρό τον Μαθιό, πόσο δε μάλλον να αυτοκτονεί!

Κι όμως το τέλος του Μαθιού στη σειρά Σασμός θα είναι διαφορετικό από αυτό που νομίζαμε μέχρι τώρα. Τον ήρωα τελικά δεν τον σκοτώνουν ούτε οι αστυνομικοί, ούτε ο Νικηφόρος. Ο Μαθιός μετά τον θάνατο της Βασιλικής, βάζει μόνος του τέλος στην ζωή του μέσα στο κελί στην σειρά Σασμός.

Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται στην Κρήτη και καταστρέφει τους Σταματάκηδες. Πρώτο του θύμα η Βασιλική την οποία και θα σκοτώσει καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως κάτι τέτοιο θα «τσακίσει» τον Μαθιό. Ο σκληρός άνδρας πριν από κάθε οποιαδήποτε κίνηση του, ενημερώνεται πλήρως και καταστρώνει με πολύ προσοχή το σχέδιο του.

Η Βασιλική, λοιπόν είναι το πρώτο του θύμα και ο Μαθιός μέσα από το κελί μαθαίνει αυτή την φρικτή είδηση. Θρήνος, θλίψη και ένα μεγάλο ερωτηματικό θα κυριαρχήσουν στα ορεινά της Κρήτης, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μόνο καταστροφές.

Ο Μαθιός, ανήμπορος για πρώτη φορά στην ζωή του δεν ξέρει πως να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση στην σειρά Σασμός και θολωμένος μέσα στο κελί του, βάζει τέλος στην ζωή του, σύμφωνα με το περιοδικό TV24. Ο θάνατος του, θα γονατίσει την οικογένεια του, βυθίζοντάς την βαθιά στο πένθος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.