Σασμός Spoiler: Το τραγικό φινάλε της γιαγιάς Ειρήνης! Πεθαίνει μόνη και έρημη!

Σασμός Spoiler: Μαραζωμένη από τη μοναξιά και πριν καν προλάβει να δει τον εγγονό της να δικαιώνεται στη δίκη του Αστέρη, θα φύγει από τη ζωή η γιαγιά Ειρήνη.

Η δίκη του Αστέρη θα πραγματοποιηθεί 1.5 χρόνο αργότερα, με την γιαγιά Ειρήνη να απουσιάζει από τη δικαστική αίθουσα, στη σειρά Σασμός. Η αγαπημένη μας ηρωίδα οδεύει προς το τέλος της, με τον Άγγελο να την κρατάει για τελευταία φορά στην αγκαλιά του.

Όπως όλα δείχνουν, η ίδια δε θα ζήσει για να δει τον εγγονό της να δικαιώνεται. Δε θα καταφέρει να υποδεχτεί ξανά στο σπιτικό της την Μαρίνα και την Αργυρώ. Όλα γύρω της είναι άδεια και η μοναξιά της τρώει τα σωθικά…

Σύμφωνα με το βιβλίο, η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει μόνη της, πριν τη δίκη του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Δυστυχώς, δε θα προλάβουν να τη χαιρετήσουν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μόνον ο Άγγελος θα βρίσκεται στο πλευρό της, παλεύοντας να την κρατήσει στη ζωή.

Ένας αγαπημένος μας χαρακτήρας, γεμάτος πόνο κι απόγνωση αποχωρεί από τη σειρά. Η Αργυρώ και η Μαρίνα εμφανίζονται στη δίκη, πλάι στον Άγγελο. Εκτός από τον Πετρή, θρηνούν και για την αγαπημένη τους Ρηνιώ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.