Σασμός spoiler: Τραγικό το τέλος της Άσπας στη σειρά! Ο θάνατος που θα τη γονατίσει!

Σασμός spoiler: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις ζωές όλων των ηρώων της σειράς αλλά η Άσπα θα πονέσει πολύ πριν μας αποχαιρετήσει στον φετινό κύκλο.

Τραγική φιγούρα θα είναι, λοιπόν, η Άσπα, στο τέλος της σειράς Σασμός. Ένα φρικτό γεγονός θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα της αλλάξει ριζικά τη ζωή. Η Άσπα θα περάσει πολύ άσχημα, τόσο εξαιτίας της υγείας της ξαδέλφης της, όσο κι εξαιτίας ενός θανάτου που θα την ταράξει.

Ο Κώστας συνεχίζει τις απειλές. Μετά την κίνηση να την χτυπήσει ξανά, ο τρόμος επανήλθε για την ηρωίδα. Ο Άγγελος, θέλοντας να την βλέπει ευτυχισμένη, της εγγυάται πως δε θα πάθει ξανά κακό.

Αμέσως, τρέχει στον Κώστα, ζητώντας του να μείνει μακριά από την αγαπημένη του. Ο Κώστας εξοργίζεται από το θράσος του, θολώνει και τον δολοφονεί εν ψυχρώ. Όλοι στην Κρήτη καταρρέουν και θρηνούν.

Η Άσπα, στο τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς Σασμός, θα υποφέρει αρκετά. Μέσα της κάτι έχει σπάσει και δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Ο Κώστας έχει εξαφανιστεί για να γλιτώσει, ενώ ο άνθρωπός της βρίσκεται στο χώμα…

Ο Μύρωνας θα τρέξει ξανά στο πλευρό της. Ο έρωτάς του για την ηρωίδα δεν έχει σβήσει. Θα θελήσει να την παρηγορήσει, να την κάνει να χαμογελάσει ξανά. Ένα πολύ όμορφο ειδύλλιο θα ξεκινήσει μεταξύ των δύο. Θα καταφέρει να κρατήσει;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts