Σασμός spoiler: Χαροπαλεύουν Μαθιός, Βασιλική και Καλλιόπη

Σασμός: Καθηλωτικό ήταν το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς, όπου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο με κομμένη την ανάσα. Το ίδιο καθηλωτική αναμένεται και η αρχή του τρίτου κύκλου, αφού κανείς δεν γνωρίζει ποιοι ήρωες της σειράς του Alpha θα έχουν καταφέρει να επιβιώσουν.

Στον Σασμό υπάρχει μία τριπλή μάχη για τη ζωή, όπως είδαμε στο τέλος του δεύτερου κύκλου. Ο Μαθιός δέχεται πυροβολισμό από τον Νικηφόρο που αποκάλυψε την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Σταματάκη ήταν ο φονιάς του πατέρα του, Στεφανή. Η Βασιλική η οποια τρέχει με το αυτοκίνητο για να προλάβει το κακό, τρακάρει πολύ άσχημα και βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις της και μέσα στα αίματα στο αμάξι. Και φυσικά η Καλλιόπη που αντιλαμβάνεται ότι ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Μαθιό και παθαίνει εγκεφαλικό και καταρρέει.

Τι μας περιμένει λοιπόν στην έναρξη του τρίτου κύκλου στον Σασμό;

Αρχικά, σύμφωνα με το TV24, ο Μαθιός θα μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο χωρίς φυσικά τις αισθήσεις του και θα δώσει σκληρή μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί δίνουν τιτάνιο αγώνα για να τον επαναφέρουν, αλλά όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο μεταφέρεται και η Βασιλική, η οποία, λόγω πολλαπλών τραυματισμών, θα μπει στο χειρουργείο και θα διασωληνωθεί. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου θα πάθει ανακοπή, αλλά οι γιατροί θα καταφέρουν να λειτουργήσουν ξανά την καρδιά της.

Τα νέα για εκείνη θα είναι καλά, αφού έπειτα από ημέρες θα έχει καταφέρει να διαφύγει τον κίνδυνο, την ώρα που ο Νικηφόρος «πνίγεται» μέσα στις τύψεις του, αφού εξαιτίας του παραλίγο να χαθεί η μητέρα του.

Μόλις συνέρχεται από το χειρουργείο, η Βασιλική θέλει να μάθει την κατάσταση του Μαθιού. Όταν πληροφορείται ότι ο αγαπημένος της δίνει τιτάνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και ότι ακόμα τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, καταρρέει ψυχολογικά. Όσο ο Μαθιός δίνει τη μάχη του, η Βασιλική είναι ζωντανή-νεκρή.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται όμως και η Καλλιόπη, μια και το εγκεφαλικό που υπέστη ήταν αρκετά βαρύ. Θα καταφέρει να διαφύγει τον κίνδυνο ή αυτό θα είναι το τέλος της καπετάνισσας; Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες στην αρχή του τρίτου κύκλου και για εκείνη.

Ο Σεπτέμβρης θα φέρει ανατροπές στη σειρά Σασμός:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »