Σασμός: To μέλλον της σχέσης Νικηφόρου – Μανόλη

H τηλεοπτική μητέρα του Μανόλη, η Αλίνα Κωτσοβούλου, μιλάει για τις εξελίξεις στον Σασμό και αποκαλύπτει για το πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών στην δημοφιλή σειρά του ALPHA!

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή [email protected] και αναφέρθηκε τόσον στον ρόλο της Άννας όσο και στον Μανόλη!

Πιο αναλυτικά τόνισε: «Ο Παντελής θα κάνει κάποιες κινήσεις που θα μαλακώσουν την Άννα. Η Άννα δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται μακριά από το σπίτι της». Τι θα γίνει όμως ανάμεσα σε Μανόλη και Νικηφόρο; «Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη πάντα τα βρίσκουν. Έχουν μεγαλώσει μαζί από παιδιά κι επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ευθύμη Φαρμάκη».

Κλείνοντας η Αλίνα Κωτσοβούλου εντόπισε τα κοινά της με τον χαρακτήρα της Άννας: «Το κοινό μας είναι ότι είμαστε υπέρ της οικογένειας και μαγειρεύουμε. Δουλειές δεν κάνω όπως κάνει η Άννα. Η μητέρα μου με κοροϊδεύει. “Βλέπω ότι στην τηλεόραση κάνεις όλα αυτά που δεν κάνεις ποτέ και δεν έχεις κάνει ποτέ, παίρνω το αίμα μου πίσω” μου λέει».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts