Σε γιορτινό mood η Καινούργιου: «Γιορτάζει η κολόνα του σπιτιού μας – Φόρεσα τα καλά μου για σένα»

Πιο νωρίς από ό,τι θα περίμενε κανείς γιορτάζει η Κατερίνα Καινούργιου και είναι ξεχωριστή μέρα για εκείνη.

Όπως είπε η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής της «Super Κατερίνα», αμέσως μετά την καλημέρα της στους τηλεθεατές, σήμερα φόρεσε τα καλά της γιατί η γιορτάζει η… κολόνα του σπιτιού της. Εννοούσε βέβαια τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη για τον οποίο είπε ότι ό,τι έχει καταφέρει το οφείλει σε εκείνον και φυσικά ήθελε να τον τιμήσει ανάλογα μιας και σήμερα είναι η γιορτή του.

Σήμερα γιορτάζουν οι Θεμιστοκλήδες και φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να του ευχηθεί δημόσια τονίζοντας πως του χρωστάει πολλά στην καριέρα της. Εκείνη την ώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος πετάχτηκε και με χιούμορ είπε ότι ο ίδιος του χρωστάει 300 ευρώ, κάνοντας το πάνελ να γελάσει.

Είναι γεγονός ότι ο Θέμης Μάλλης και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν κοινή πορεία τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια, με τον γνωστό δημοσιογράφο να στέκεται στο πλευρό της και να τη στηρίζει σε κάθε της επιλογή. Η Κατερίνα η οποία σίγουρα ξέρει να εκτιμάει τους συνεργάτες της, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει μία τέτοια στήριξη από τον Θέμη Μάλλη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον στενό της συνεργάτη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts