Σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος – Τα πρώτα λόγια της συζύγου του

Η Λελέ Γκόφα, σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, μίλησε στο Open Weekend για την περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο θεός!» είπε η Λελέ και σύμφωνα με ρεπορτάζ, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει πλέον ανησυχία αφού έχει σταθεροποιηθεί από τους γιατρούς μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είχε μεταβεί από το πρωί του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου σε νοσοκομείο της Λήμνου, όπου και οι εξειδικευμένοι γιατροί αποφάνθηκαν πώς τα συμπτώματά του παρέπεμπαν σε έμφραγμα, για αυτό και διακομίστηκε στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε το limnos100fm.gr, ο τραγουδιστής έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου περίπου στις 06:30 το πρωί και οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα εμφράγματος, γι’ αυτό και ζήτησαν την αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

Μάλιστα, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Λένα Ζευγαρά μαζί με τον τραγουδιστή είχε ανακοινώσει ότι οι εμφανίσεις τους για αυτό το διήμερο ματαιώνονται, σημειώνοντας: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Εκείνο που κρατάμε είναι πως ο Στέλιος Ρόκκος έχει διαφύγει τον κίνδυνο και όπως είπε η σύζυγός του θα επιστρέψει δριμύτερος και χαρούμενος στις υποχρεώσεις του…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts