Σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης – Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος εδώ και μια βδομάδα νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα, On Time ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό ζήτησε βοήθεια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήρθε σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Η εφημερίδα εξασφάλισε μία φωτογραφία του Αλκίνοου Μπουνιά με τον Σταμάτη Γαρδέλη, με τη σημείωση «στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”».

H Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Αλκίνοο Μπουνιά και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες, ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη».

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε και με τον ίδιο τον Σταμάτη Γαρδέλη και τον ενημέρωσε για τις φωτογραφίες και εκνευρίστηκε λέγοντας: «Είχα μια προσωπική στιγμή με ένα φίλο να με ενισχύσει ψυχολογικά εδώ που βρίσκομαι και μου λες, Σάσα, για μια φωτογραφία που δεν έχω ιδέα;».

Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »