Σκάνδαλο με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023 – Ποιος έστειλε εξώδικο στη ΕΡΤ

Ένας κακός χαμός έχει δημιουργηθεί με την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, καθώς για μερικούς υποψήφιους δεν έγινε με δίκαιο και με σωστό τρόπο. Συγκεκριμένα, η χώρα μας πριν από λίγες ημέρες κατέληξε στον τραγουδιστή που θα βγει στη σκηνή και θα τραγουδήσει για την χώρα και πρόκειται για τον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο.

Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι ανιψιός της φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου. Ο Βίκτωρας Βερνίκος ή Victor Vernicos, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί συγκεκριμένα τον Μάιο στο Λίβερπουλ. Ήδη το κοινό έχει εξαγριωθεί με αυτή την απόφαση, διότι πολλοί θεωρούν πως είναι πολύ μικρός ενώ άλλοι τονίζουν πως δεν είναι ικανοποιημένοι και θα ήθελαν ο εκπρόσωπος να επιλέγεται εξολοκλήρου από το κοινό.

Ποιος έστειλε εξώδικο στην ΕΡΤ για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision


Μάλιστα, η υποψήφια στον ελληνικό τελικό της Eurovision, Μελίσσα Μαντζούκη απέστειλε εξώδικο στην ΕΡΤ μέσω του δικηγόρου της, Χρήστο Ζωτίδη μέσω του οποίου ζητά να μάθει πώς ψήφισε κάθε μέλος της επιτροπής που εξέλεξε το τραγούδι σε κάθε φάση της διαδικασίας.

Επιπλέον ζητάει επικυρωμένα αντίγραφα των πρακτικών καταμέτρησης ψήφων αλλά και «να μην επιχειρήσετε εκ νέου οποιαδήποτε προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου».

«Δεν έχω ξαναδεί εξώδικο αλλά έχω υπάρξει πολλές φορές στην ΕΡΤ με εντάσεις και ενστάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή ήταν τρεις οι συμμετοχές και η μία αποσύρθηκε, ψηφίστηκαν και οι τρεις. Πιστεύω ότι λίγο τους ξέφυγε» σχολίασε ο Τζώνη Καλημέρης στην εκπομπή Super Κατερίνα που έχει διατελέσει διευθυντής της ΕΡΤ ενώ ο δικηγόρος της Μελίσσα Μαντζούκη τόνισε: «Η διαδικασία κατάφωρα δεν τηρήθηκε».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts