Σκορδά-Λιάγκας: Είπαν «όχι» σε διαφήμιση επειδή το concept τους ήθελε… ζευγάρι

Κι όμως! Η Φαίη και ο Γιώργος απέρριψαν πρόταση για διαφήμιση, επειδή το concept τους ήθελε ζευγάρι.

Η πρόταση έγινε μέσα στο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν τότε οι δυο τους είχαν πάρει την απόφαση που ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες και δεν ήταν άλλη από το διαζύγιο.

Ο δημοσιογράφος Θέμης Μάλλης μέσα από την στήλη του στην εφημερίδα Freddo, έγραψε για την συνάντησή τους αρχές του καλοκαιριού και όπως αναφέρει η αγωνία του Γιώργου Λιάγκα ήταν το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά.

Αναλυτικά, ο Θέμης Μάλλης γράφει:

«Συνάντησα τον Γιώργο και τη Φαίη προς τα τέλη Ιουλίου, σε ένα καφέ στη Βουλιαγμένη. Είχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα της Φαίης κι έπειτα του Γιώργου, που προσδιόρισε και το ραντεβού μας. Στον δρόμο, πριν τους δω, μέσα στο αυτοκίνητο, σκεφτόμουν τις φήμες που κυκλοφορούσαν από τον Μάιο για τη σχέση τους. Πήγαιναν στο studio ξεχωριστά, κάτι βέβαια που γινόταν αραιά και πού και παλιότερα, όμως τότε είχε γίνει σύστημα, ενώ κάποιοι συνάδελφοι τους ήθελαν σχεδόν χωρισμένους. Τον Γιώργο τον γνωρίζω σχεδόν 15 χρόνια, ενώ τη Φαίη ελάχιστα… Έφτασα στο ραντεβού -μάλιστα εκείνη τη στιγμή ήταν μαζί με το ζευγάρι κι άλλο ένα γνωστό πρόσωπο από την τηλεόραση, και όχι μόνο- και καθίσαμε μαζί. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Φαίη να πάει καλά τώρα που θα είναι μόνη της», μου είπε ανάμεσα στα άλλα ο Γιώργος, μιλώντας βέβαια για το τηλεοπτικό της «βήμα» να παρουσιάζει χωρίς εκείνον το «Πρωινό». Είπαμε πολλά. Η συζήτηση άλλωστε είχε να κάνει με αυτό. Τις σχεδόν δύο ώρες που περάσαμε μαζί και με τους δύο πολύ χαλαρούς, είδα ένα ζευγάρι πραγματικά ισορροπημένο. Δύο ανθρώπους που νοιάζονταν απόλυτα ο ένας για τον άλλον, που έκαναν μεταξύ τους πειράγματα, έφυγαν μαζί με προορισμό πρώτα ένα… φαρμακείο (για αντιβηχικό των παιδιών) κι έπειτα το σπίτι τους. Σε καμία περίπτωση δεν είχα να κάνω με ένα «κλασικό» ζευγάρι «σκοτωμένων», ενώ εκείνο που διαρκώς επαναλάμβανε ο Γιώργος ήταν η αγωνία του για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης στο πρωινό.

«Είναι η καλύτερη παρουσιάστρια και μπορεί να κάνει τα πάντα», μου είχε πει. Και το άγχος του είχε να κάνει με την ομάδα που θα την πλαισιώσει. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η επιλογή του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ενός ανθρώπου που εκτιμά ο ίδιος και προσωπικά.

Λίγες μέρες μετά τη συνάντηση μας, μάθαινα ότι ο Γιώργος και η Φαίη αρνήθηκαν διετές συμβόλαιο για διαφήμιση μιας μεγάλης αλυσίδας super market. Το ποσό ήταν πολύ σημαντικό για να το αγνοήσουν. Όμως, το concept τους ήθελε μαζί, ζευγάρι. Δεν κρύβω ότι αυτή η κίνηση με έβαλε σε σκέψεις, σε συνδυασμό με τον χρόνο που περνούσαν ο ένας δίχως τον άλλον στις διακοπές τους, αλλά και την ολοένα και πιο έντονη φημολογία. Και φτάνουμε στο σήμερα. Ο Γιώργος και η Φαίη δεν έχουν σχέση με τη Μενεγάκη και τον Λάτσιο, όποια κι αν είναι η αιτία του χωρισμού τους. Και θυμηθείτε το… Όποια κι αν είναι. Μοιάζουν περισσότερο στο «μοντέλο» του πρώην ζευγαριού Κωστόπουλου-Μπαλατσινού. Δεν θα χωρίσουν περιουσίες (αν και σπίτι, εξοχικό και σκάφος είναι στο όνομα του Γιώργου), θέλοντας ο ένας να προστατεύσει τον άλλον. Και σίγουρα, στο άμεσο μέλλον, κανείς από τους δύο δεν θα μιλήσει περισσότερο από όσα ήδη δήλωσαν μαζί».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts