Σοκ! Τραγουδιστής δολοφόνησε 20χρονη γυναίκα

Η είδηση σοκάρει όμως είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Ένα απίστευτο έγκλημα με οργάνο το… σκόρδο, δράστη έναν τραγουδιστή της ποπ και θύμα μια 20χρονη κοπέλα  Στο λαιμό της άτυχης 20χρονης βρέθηκαν 33 σκελίδες – Ο δράστης είχε παραισθήσεις ότι την είχαν καταλάβει τα κακά πνεύματα.

Ο δράστης, ο 40χρονος Nguyen Viet Cuong, συνελήφθη για το φόνο της 20χρονης Huyen την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δολοφόνησε αφού της έχωσε στο λαιμό σκελίδες σκόρδου!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το φονικό έγινε κατά τη διάρκεια «εξορκισμού» αφού ο 40χρονος ήταν πεπεισμένος ότι τη νεαρή κοπέλα είχαν καταλάβει τα κακά πνεύματα.

Το άψυχο κορμί της Huyen βρέθηκε σε σπίτι στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, Ανόι, μετά από ένα πάρτι.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τόσο ο δράστης όσο και το θύμα είχαν νωρίτερα κάνει χρήση ναρκωτικών με αποτέλεσμα να έχουν και οι δύο παραισθήσεις.

Ενώ βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση και οι δύο πίστεψαν ότι τους είχαν καταλάβει τα κακά πνεύματα και έτσι άρχισαν να καταπίνουν σκελίδες σκόρδου. Εκεί ήταν που ο 40χρονος έσπρωξε τις σκελίδες στο λαιμό της 20χρονης αφού πρώτα την είχε ακινητοποιήσει.

Η αστυνομία ανακάλυψε συνολικά 33 σκελίδες σκόρδου στον αεραγωγό της 20χρονης αποδίδοντας το θάνατό της σε ασφυξία.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6848 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr