Σπίτι με το Mega: Αφιέρωμα στη χρυσή δεκαετία του ΄60

Η χρυσή δεκαετία του ’60. Μία εποχή που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με άλλη σε λάμψη και δημιουργία.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22:10, το «Σπίτι με το MEGA» μάς θυμίζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούγονταν στις μπουάτ, τα πάρτι, τα φεστιβάλ, το θέατρο και τον κινηματογράφο και αναβιώνει την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Μάκη Δελαπόρτα, τον μετρ του είδους, σε μία βραδιά αναμνήσεων για τους παλαιότερους και γνώσεων για τη νέα γενιά.

Ένα ταξίδι στον χρόνο με οδηγό τη μουσική. Αγαπημένοι τραγουδιστές που πρωταγωνίστησαν στα 60’s αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας που συνοδεύουν μέχρι και σήμερα τις προσωπικές μας στιγμές. Διαχρονικά τραγούδια με γνώριμους στίχους που είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα: «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Έχω απόψε ραντεβού», «Όνειρο απατηλό», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Το κορίτσι του Μάη», «Το άγαλμα», κ.ά.

Ερμηνεύουν, με αλφαβητική σειρά, οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μπέσσυ Αργυράκη, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος, Δανάη Λουκάκη, Σπύρος Μπιμπίλας, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Λάκης Τζορντανέλλι.

Special guests: Κλειώ Δενάρδου, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Πόπη Αστεριάδη.

Η Ρούλα Κορομηλά με το μπρίο της τραγουδά «Θέλω τα ώπα μου» σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Μάκη Δελαπόρτα.

Ακόμα, ο Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, τιμά με την παρουσία του τον Μάκη Δελαπόρτα και μιλά για το όραμα του αγαπημένου ηθοποιού, την ίδρυση μουσείου ελληνικού κινηματογράφου στο Ελληνικό.

Μια βραδιά με αναμνήσεις, αξέχαστα τραγούδια και δυνατά συναισθήματα έρχεται το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »