Σπίτι με το Mega: Η συγκινητική στιγμή που η Βόσσου ερμήνευσε το «Φιλαράκι» και το αφιέρωσε στην Κορομηλά!

Σπίτι με τo Mega: Χθες το βράδυ (17/12) ο Μιχάλης Ρακιντζής έκανε μετά από χρόνια εμφάνιση στην τηλεόραση, σε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα κατά το οποίο ο ίδιος μας θύμισε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αλλά και τον λόγο που συνεχίζουμε να τον ακούμε και να το αγαπάμε μέσα από τα τραγούδια του.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής είχε κοντά του όλους τους αγαπημένους του φίλους οι οποίοι και υπήρξαν συνταξιδιώτες του σε αυτή την αναπάντεχη έκπληξη που μας επεφύλασσε το σαββατόβραδο η Ρούλα Κορομηλά και το Σπίτι με το Mega.

Ο γνωστός τραγουδοποιός ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και φανερά συγκινημένος υποδέχτηκε καλούς του φίλους.

Ανάμεσά τους και τη Σοφία Βόσσου η οποία θέλησε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι της που έχει στιγματίσει μουσικά μία ολόκληρη εποχή στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Φυσικά δεν ήταν άλλο από το «Φιλαράκι» που αφιέρωσε από την πρώτη κιόλας νότα στη Ρούλα Κορομηλά η οποία δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της. Η στιγμή αυτή ήταν πραγματικά μοναδική, με τη Σοφία Βόσσου φυσικά να αποθεώνεται για την ερμηνεία της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts