Σπίτι με το MEGA: Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης», οι αγαπημένοι ΠΥΞ ΛΑΞ, σε μία μαγική βραδιά

Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης», οι αγαπημένοι ΠΥΞ ΛΑΞ, σε μία μαγική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA».

Τραγούδια εμπνευσμένα από τη ζωή, αναλλοίωτα στον χρόνο. Στίχοι με ουσία που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει. Μελωδίες που μας έχουν συγκινήσει. Ερμηνείες που ξυπνούν αναμνήσεις.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τους ΠΥΞ ΛΑΞ. Το εμβληματικό συγκρότημα, που σημάδεψε τα νεανικά μας χρόνια και άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική μουσική σκηνή, έρχεται να μας χαρίσει μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα, διαχρονικά κομμάτια και μοναδικές στιγμές.

Οι σπουδαίοι τραγουδοποιοί και ερμηνευτές Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας ανεβαίνουν στη σκηνή, με το ασίγαστό τους πάθος, και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα με τραγούδια-σταθμούς που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με τις καθηλωτικές τους ερμηνείες παρουσιάζουν την πλούσια δισκογραφία τους που μας θυμίζει κάθε φορά τα χτυποκάρδια μας.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ αποκαλύπτουν τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες τους: «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», «Μια συνουσία μυστική», «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», «Πυξίδα», «Δεν θα δακρύσω πια για σένα», «Μοναξιά μου όλα», «Ανόητες αγάπες» κ.ά.

Ο Κώστας Τουρνάς, ο Μιχάλης Μυτακίδης (Active Member), η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης τιμούν με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA» τους ΠΥΞ ΛΑΞ, συμπράττουν μαζί τους επί σκηνής και μας χαρίζουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Στη βραδιά συμμετέχουν οι: Μάγδα Βαρούχα, Αλεξάνδρα Γκουντούλια, Μαργκώ, Mc Yinca και ερμηνεύουν αγαπημένα κομμάτια.

Εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται όμορφες ιστορίες για τους ΠΥΞ ΛΑΞ με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αντώνης Δημητριάδης, Νίκος Νικολακόπουλος, Ηλίας Μπενέτος, Στέλλα Στυλιανού. Στα highlights της βραδιάς, ο δημοσιογράφος και καλός τους φίλος, Νίκος Μπογιόπουλος, που μέσω Skype, μιλάει για τη φιλία τους και αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που τους ενώνουν.

Στιγμές συγκίνησης προκαλεί η αναφορά στον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς, τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης», που πίστεψε στο συγκρότημα, συμπορεύτηκε με τους ΠΥΞ ΛΑΞ και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ελληνική ροκ σκηνή.

Αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 22:00 οι ΠΥΞ ΛΑΞ μάς ξεναγούν στα μουσικά μονοπάτια της σπουδαίας διαδρομής τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »