Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τηλεφώνησα στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11 το βράδυ»

Δύο στις 10: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν συνηθίζει να παραχωρεί τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κομμάτι της παρουσίασης, στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στο άγνωστο τηλεφώνημά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν μου λείπει το κομμάτι της παρουσίασης, ποτέ δεν μου έλειπε, δεν ήταν κάτι που το ήθελα. Έγινε από μόνο του, έτυχε. Μου είχε έρθει μία πολύ μεγάλη εφορία και ήρθαν εκείνο το βράδυ στο θέατρο δύο άνθρωποι από το MEGA και μου λένε: έχουμε τρεις ακόμη μήνες πληρωμένα δικαιώματα για τις Κόντρες, που τις είχε κάνει ο Βλάσσης. Θέλεις να το συνεχίσεις;», περιγράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Τους λέω: παιδιά, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα αλλά μου ήρθε αυτό το ποσό από την εφορία, οπότε αν μπορείτε να μου τα δώσετε, θα το κάνω», συμπληρώνει στην αφήγησή του ο ηθοποιός.

«Ποτέ δεν ρώτησα για νούμερα τηλεθέασης, τα σιχαίνομαι. Όποτε ακούω να συζητάνε για αυτό το θέμα άλλοι συνάδελφοι, σηκώνομαι και φεύγω», επισημαίνει σε σχετική ερώτηση ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Είμαι αρκούντος απογοητευμένος από την Αριστερά. Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε. Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα. Με πήρε μια μέρα να με ευχαριστήσει που είχα κάνει εκείνο το σποτ για τον κορονοϊό, μου έδωσε και το τηλέφωνό του και μου είπε όποτε τον χρειαστώ να τον πάρω.

Ήμουν ένα βράδυ με φίλους και βλέπουν στο ίντερνετ ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο. Μου λένε: παρ’ τον αφού έχεις τον αριθμό του, δεν χάνεις κάτι. Τον πήρα 11 η ώρα το βράδυ και μου λέει: είναι ήδη ενήμερος ο Χαρδαλιάς, θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε», περιγράφει στη συνέχεια ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts