Σπύρος Σταμούλης: «Παίρνω τα Μέσα για να μην καταπιέζομαι στο βρίσιμο όταν οδηγώ»

Ο Σπύρος Σταμούλης ήταν καλεσμένος σήμερα 8 Απρίλη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον. Ο ηθοποιός μίλησε για τον κόσμο που τον αναγνωρίζει στο μετρό, το περιστατικό που ένας ηλικιωμένος τού έβαλε τις φωνές, ενώ τόνισε πως θυμώνει πολύ εύκολα στο δρόμο.

«Ήρθα με τα μέσα σήμερα, δεν οδήγησα, ήθελα να έχω καλή διάθεση. Οδηγώ γενικότερα, κάθε μέρα, όταν πάω στο γύρισμα. Θυμώνω πάρα πολύ, άμα με φέρουν εκτός εαυτού, βρίζω, ανοίγω παράθυρο… Και δεν πρέπει, γιατί παίζουμε σε σειρές και μας βλέπει ο κόσμος… Οπότε, για να μην καταπιέζομαι, παίρνω τα μέσα…», είπε αρχικά ο Σπύρος Σταμούλης.

Στη συνέχεια ανέφερε ο ηθοποιός: «Με αναγνωρίζουν στο μετρό. Κάποια στιγμή συνέβη κάτι πολύ αστείο. Ήμουν στο βαγόνι, ήταν μια ελεύθερη θέση και δεν είχα καταλάβει ότι ήταν κάποιος ηλικιωμένος πίσω μου. Πάω να κάτσω και μου λέει “δεν ντρέπεσαι;”. Και είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μου συμβεί, γιατί σε κοιτάνε όλοι. Του είπα “χίλια συγγνώμη, δεν ήξερα ότι περιμένατε”. Μου έχουν ζητήσει να βγάλουμε φωτογραφία. Δεν μου είναι ευχάριστο όταν ο άλλος ξεπερνάει τα όρια».

Βίκυ Διαμαντοπούλου – Σπύρος Σταμούλης: Από τις Άγριες μέλισσες στη σειρά Οι Πανθέοι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts