Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνιση μετά τον θάνατο του αδερφού του

Super Κατερίνα: Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη για μια τελευταία εμφάνιση μετά τον θάνατο του αδερφού του, Νίκου.

Ο Στέλιος Ρόκκος πριν τον θάνατο του αδελφού του, εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης με τον Διονύση Σχοινά και λόγω του τραγικού γεγονότος σταμάτησαν τις εμφανίσεις τους.

Όπως έκανε γνωστό το νυχτερινό κέντρο, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Διονύσης Σχοινάς θα επιστρέψουν στην πίστα αυτό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου για μια τελευταία εμφάνιση.

Να σας θυμίσουμε ότι ο 50χρονος, Νίκος Ρόκκος πήγε για την αγαπημένη του συνήθεια, το υποβρύχιο ψάρεμα με το καΐκι του, που με καμάρι είχε ετοιμάσει πριν από λίγο καιρό. Δυστυχώς ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Νίκος Ρόκκος αγνοούνταν για ώρες και η οικογένειά του ενημέρωσε το λιμενικό και δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι των δικών του ανθρώπων επιβεβαιώθηκαν, καθώς μετά από ώρες ο Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο πνιγμός του βύθισε σε θλίψη την οικογένειά του αλλά και την τοπική κοινωνία του νησιού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Ρόκκος: Δύσκολες ώρες ξανά για τον τραγουδιστή – Στο νοσοκομείο η μητέρα του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts