Στέλλα Γκίκα: Η παπαδιά του Σασμού κάνει τις βουτιές της και… ποζάρει στην παραλία

Η Στέλλα Γκίκα η οποία υποδύεται την παπαδιά Κατερίνα στη σειρά του Alpha, Σασμός απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα και δημοσίευσε μία μοναδική φωτογραφία από τις διακοπές της.

Η παπαδιά του Σασμού αφού απόλαυσε τις βουτιές της, πόζαρε στην παραλία και μας εξέπληξε ευχάριστα με το εν λόγω στιγμιότυπο.

«”Δεν περίμενα τίποτα για τη σειρά, δεν είχα κάτι στο μυαλό μου. Έκανα το κάστινγκ, όταν με φώναξαν. Συνεννοηθήκαμε πάρα πολύ καλά με τον σκηνοθέτη. Κατάλαβα αμέσως ότι καταλαβαινόμαστε και έτσι ξεκινήσαμε.

Δεν ήξερα τι να περιμένω, δεν υπήρχε ο ρόλος μου. Δεν υπήρχε τίποτα να διαβάσω όταν πήγα στο κάστινγκ. Όταν με φώναξαν, μετά τις “Μέλισσες”, μου είπαν έλα να σε δούμε για την παπαδιά. Θεώρησα ότι θα είναι κάτι που θα μοιάζει με την Καλλιόπη.

Διάβασα κάτι από την Καλλιόπη, πήρα τη βαριά φωνή και μου λέει ο Κωστόπουλος, “Όχι όχι, θα το κάνεις κωμικό”. Έτσι και έγινε, αυτοσχεδιάσαμε πάνω σε ένα κείμενο που δεν ήταν κωμικό», είχε δηλώσει.

Και αφού απόλαυσε τις βουτιές της αναμένουμε να τη δούμε στον Σασμό να λέει τις επικές ατάκες της που γίνονται viral!

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts