Στέφανος Κυριακίδης: Τα 52 χρόνια γάμου, το τραγικό ατύχημα του πατέρα του & οι εγγονές του

Στούντιο 4: Ο Στέφανος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ και μίλησε για τη ζωή του, τις δύσκολες και τις ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας του αλλά και της προσωπικής του ζωής αλλά και για τις εγγονές του που είναι οι μεγάλες αδυναμίες του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο γάμο του με τη σύζυγό του με την οποία, όπως αποκάλυψε, είναι παντρεμένοι εδώ και 52 χρόνια.

Παγιδευμένοι – Κυριακίδης: «Είμαστε σε αναμονή για τον 3ο κύκλο. Πρέπει να παρθεί άμεσα μια απόφαση»

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κυριακίδης, το μυστικό της μακροζωίας του γάμου τους έχει να κάνει με τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοκατανόηση και βέβαια με την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Ο Στέφανος Κυριακίδης επίσης αναφέρθηκε στις εγγονές του που είναι και οι μεγάλες του αδυναμίες. Όπως τόνισε, οι εγγονές του είναι εκείνες που του λένε τις ατέλειές του και τον συνεφέρνουν γιατί λένε αλήθειες, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ο Στέφανος Κυριακίδης διηγήθηκε ένα περιστατικό που έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του. Ήταν μόλις 33 χρονών ο πατέρας του και εκείνος μόλις 5 χρονών όταν συνέβη. Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν στο σινεμά όταν έμαθαν ότι σκοτώθηκε ο πατέρας μου από χειροβομβίδα – Ήρθαν και με έβγαλαν».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts