«Στα μαύρα» τα Λεχαινά- Βαρύ πένθος για την τρίχρονη που «έσβησε» ενώ κοιμόταν

Η είδηση του θανάτου της τρίχρονης Εμμανουέλας που πέθανε μέσα στο σπίτι της στα Λεχαινά, το απόγευμα της Τρίτης, σοκάρει. 
Το 3ρονο κοριτσάκι που πήγαινε στον παιδικό σταθμό, επέστρεψε το μεσημέρι κανονικά όπως κάθε μέρα σπίτι του και κοιμήθηκε. Ο πατέρας του αντιλήφθηκε μετά από λίγο πως το παιδί ανάσαινε με δυσκολία και πως είχε υποστεί αναρρόφηση. Το άτυχο αγγελούδι έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αρχικά σε παιδίατρο στην περιοχή και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Οι γονείς κατέρρευσαν όταν άκουσαν από τους γιατρούς πως το παιδί δεν μπορούσε να σωθεί, αφού είχε μεταφερθεί μελανιασμένο στο Κέντρο Υγείας και οι προσπάθειες για να επανέλθει δεν απέδωσαν, καθώς το μικρό κορίτσι είχε «σβήσει» στη διαδρομή.

Ο πατέρας του -μόνιμος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας– και η μητέρα του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το παιδάκι τους έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα μέσα από την αγκαλιά τους. Η είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή στην τοπική κοινωνία, που συγκλονισμένη προσπαθεί να σταθεί στους δυο γονείς και την οικογένεια, που ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση αναβλήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Λεχαινά έως την Παρασκευή, σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια της τρίχρονης Εμμανουέλας.

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts