Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας

Πάρα πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σκορπίζοντας πανικό στους δικούς του ανθρώπους. Ο 55χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και σύμφωνα με πληροφορίες υπεβλήθη σε στεφανιογραφία.

Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια των προβών του για το επερχόμενο Live του J2US μαζί με την Τραϊάνα Ανανία. Πρόσωπο από το περιβάλλον του ανέφερε στο gossip-tv πως ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη δυσφορία.Ο ίδιος δεν ένιωθε καθόλου καλά παρά την άμεση κινητοποίηση της παραγωγής και κλήθηκε ασθενοφόρο. Στο πλευρό του εκτός από τους ανθρώπους της παραγωγής βρίσκεται και η σύζυγός του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στα ποσά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς ότι έχουν πάρει κάποιοι καλλιτέχνες αλλά και στο γεγονός ότι απείχε συνειδητά από τα media.

«Έχω μια μεγάλη αποχή από τα media και αυτό είναι κάτι το οποίο γίνεται συνειδητά. Ίσως γιατί δεν ήθελα να παρουσιάσω κάτι, ίσως γιατί δεν θεωρούσα κάποιο τραγούδι έτοιμο να βγει και να το κυκλοφορήσουμε. Όμως δεν σταμάτησα ποτέ να τραγουδάω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας και συνέχισε:

«Τα μεγάλα ποσά που ακούμε για τους καλλιτέχνες δεν τα έχω δει εγώ στην καριέρα μου. Είναι υποκειμενικό επίσης το τι θεωρεί κάποιος μεγάλο ποσό ή υπέρογκο. Επίσης. πρέπει να πω ότι πολλές φορές μας αρέσει τα πράγματα να τα συζητάμε ή να τα μεταφέρουμε μεγεθύνοντας τα. Οπότε ακούς πολλά υπερφίαλα, τραγικά νούμερα που θεωρώ προσωπικά ότι ανήκουν στον χώρο της φαντασίας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts