Στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη! Φωτό μέσα από το νοσοκομείο με ορούς και οξυγόνο!

Η  Αγγελική Ηλιάδη περνάει δύσκολες ώρες με την υγεία της καθώς όπως ενημέρωσε η ίδια τους διαδικτυακούς της φίλους, πάσχει από οξεία λαρυγγίτιδα η οποία και την οδήγησε στο metropolitan. Εκεί, της χορηγήθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά της ενώ θα πρέπει να είναι σε πλήρη αφωνία προκειμένου να μην κινδυνέψει και η φωνή της. «Αγαπημένοι μου λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα απόψε να είμαι κοντά σας στο @frangelico_greece …δυστυχώς με ταλαιπωρεί μια οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον έστω να μιλήσω… ακολουθώντας την φαρμακευτική αγωγή που μου χορήγησε ο γιατρός μου ο Κ. Χρήστος Ζαφειρίου και κάνοντας αυστηρά αφωνία εύχομαι αύριο να είμαι καλύτερα και να είμαι κοντά σας… Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ. Σας αγαπώ πολύ» έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό θέλοντας να καθησυχάσει τους ανθρώπους που την αγαπούν και πιστεύουν στο ταλέντο της. Μαζί ανέβασε και μία φωτογραφία της από το κρεβάτι του πόνου όπου της χορηγείται οξυγόνο αλλά και ορός.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »