Στο νοσοκομείο η κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη-Τι συνέβη;

Μια μικρή περιπέτεια υγείας είχε η κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη πριν λίγες ώρες. Η Μαρία, εισήχθη στο νοσοκομείο για να κάνει μια επέμβαση σκωληκειοδίτιδας. Πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας η οποία επετεύχθη με επιτυχία.

Δίπλα στη μικρή φυσικά ήταν οι γονείς της και ο αδελφός της οι οποίοι τη γέμιζαν θετική ενέργεια και έκαναν πλάκα.

Η Ιωάννα Λίλη λίγες ώρες πριν ανήρτησε φωτογραφίες από το δωμάτιο με την κόρη της αλλά και με το γιο τους και ευχαρίστησε τους γιατρούς. «Έτσι με Χαμόγελο-βγάλαμε το σκουληκάκι που μας ταλαιπωρούσε!!! Ευχαριστούμε τον γιατρό μας,τον παιδοχειρουργό Κ.Λάππα,τον αναισθησιολόγο Κ.Χαιτογλου,τους συνεργάτες τους και όλο το προσωπικό της Γενικής Κλινικής που μας έκανε να αισθανθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα!!! Μια όμορφη-ηλιόλουστη-χαρούμενη Τρίτη σε όλους!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έτσι με Χαμόγελο-βγάλαμε το σκουληκάκι που μας ταλαιπωρούσε!!! Ευχαριστούμε τον γιατρό μας,τον παιδοχειρουργό Κ.Λάππα,τον αναισθησιολόγο Κ.Χαιτογλου,τους συνεργάτες τους και όλο το προσωπικό της Γενικής Κλινικής που μας έκανε να αισθανθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα!!! Μια όμορφη-ηλιόλουστη-χαρούμενη Τρίτη σε όλους!!!!! #happy #beautiful #sunshinytuesday #genikikliniki #mybabies #myhalllife❤ #goodmorning☀️ ????????❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τάκης Μπινιάρης

Survivor: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5986 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr