Συγκινεί η Έλλη Κοκκίνου – Τραγούδησε σε παιδάκια με αναπηρικό αμαξίδιο

Η Έλλη Κοκκίνου επιλέχθηκε από τον Δήμο Περιστερίου για να ανάψει φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να σημάνει την έναρξη της γιορτινής περιόδου για τον δήμο.

Μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη κλήθηκαν για να διασκεδάσουν τον κόσμο σε μία μοναδική συναυλία στην οποία συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι για να τους απολαύσουν ζωντανά σε ερμηνείες τους.

Η Έλλη Κοκκίνου, με πολύ κέφι και όρεξη ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, έχοντας στο πλευρό της τον καλό της φίλο από τα παλιά Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος για δεύτερη 4ετία υπηρετεί τον τομέα του πολιτισμού στον Δήμο και συνήθως κρύβεται πίσω από μεγάλα μουσικά events που διοργανώνονται εκεί.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Περιστερίου και χάρισε στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί μοναδικές συγκινήσεις.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν όταν η Έλλη Κοκκίνου κατέβηκε από τη σκηνή και βρέθηκε πιο κοντά στο κοινό ενώ όταν είδε από μακριά ένα κορίτσι που καθόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο πλησίασε και άρχισε να τραγουδάει μαζί της, χαρίζοντάς της μία μοναδική εμπειρία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts