Συγκλονίζει ο Νίκος Γκέλια από το Μαύρο Ρόδο: «Αλλάζαμε συχνά γειτονιές, γιατί όντας Αλβανοί μας έδιωχναν από τα σπίτια»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Γκέλια. Ο ηθοποιός που φέτος υποδύεται τον Σαράντο στο Μαύρο Ρόδο, μίλησε και για την εποχή που ως παιδί ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία.

«Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 5,5 χρονών, σαν οικονομικός μετανάστης. Αλλάζαμε συχνά γειτονιές όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, γιατί όντας Αλβανοί μας έδιωχναν από τα σπίτια. Υπήρξε ρατσισμός, από το πιο απλό, δεν μας έπαιζαν επειδή ήμασταν από την Αλβανία ή δεν μας έδιναν οι καθηγητές τον λόγο στην τάξη», είπε ο Νίκος Γκέλια.

Ο Νίκος Γκέλια είπε επίσης: «Πήγα στον παιδικό σταθμό την κόρη μου και η δασκάλα την ρώτησε αν ο μπαμπάς παίζει στο Μαύρο Ρόδο. Μπορεί η κόρη μου να με δει στη σειρά με όπλο ή να απειλώ κάποιον και πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι αλήθεια, δεν είναι ο μπαμπάς της έτσι. Τώρα έχω δώσει spoiler, αλλά δεν πειράζει».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts