Συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη Πέθανε ξαφνικά ο γιος του Κατερινόπουλου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει γίνει ευρέως γνωστός μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στους τηλεθεατές, καθώς η συμβολή του στις υποθέσεις είναι σημαντική. Κάνει πάντα καίρια ερωτήματα και δείχνει να βρίσκεται μέσα… σε κάθε υπόθεση. Ο γνωστός, πλέον, αστυνομικός διευθυντής εν αποστρατεία, έχασε σήμερα το πρωί τον γιο του, τον Νώντα Κατερινόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με την ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη, πέθανε στον ύπνο του.

«Η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός νέου και ιδιαίτερα αγαπητού άνδρα με όνειρα για τη ζωή, έπεσε σαν κεραυνός στα γραφεία του «Τούνελ».

Ο Νώντας Κατερινόπουλος, δεν ξύπνησε για να υποδεχθεί την πρώτη μέρα της άνοιξης… Πέθανε άξαφνα στον ύπνο του. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της εκπομπής , Αστυνομικού Διευθυντή εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου.

Τραγική ειρωνεία: Ο πατέρας του νωρίτερα καλημέριζε με την θετική ενέργεια που τον διακρίνει, τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook γράφοντας: «Μια ανοιξιάτικη καλημέρα σε όλες και όλους τους φίλους και με ευχή για καλό μήνα.  Ο χειμώνας επίσημα πέρασε , σήμερα ήρθε η Άνοιξη και εύχομαι να έρθουν και τα καλύτερα σε όλες και όλους μας». Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο «Τούνελ», εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στο Θανάση Κατερινόπουλο και στην οικογένεια του. Προσωπικά ξέρω πως είναι να χάνεις ένα αγαπημένο σου παιδί. Έχασα και εγώ δύο ανίψια σε τρυφερή ηλικία και είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Καλό σου ταξίδι Νώντα…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη.

 

Πηγή

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 7982 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr