Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Ν. Φαρμάκη

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου 2022 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Φαρμάκης ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τον Μακαριώτατο και σχετικά με την πορεία και εξέλιξη του έργου «Συντήρηση – Αποκατάσταση Προσκυνηματικών Χώρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την χαρά του για το εν λόγω πρόγραμμα, όπως και την ευχή του να αποτελέσει οδοδείκτη και για την συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων Ιερών Μητροπόλεων στην πατρίδα μας.

«Η αδιάκοπη και σωστή συνεργασία μεταξύ των Μητροπόλεων και των Περιφερειών σε όλη την Ελλάδα είναι κάτι που ενδιαφέρει άμεσα και όλοι οι Μητροπολίτες στην Εκκλησία της Ελλάδος εργαζόμαστε προς αυτό τον σκοπό», τόνισε ο Μακαριώτατος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη γιατί έφερε σε πέρας ένα σημαντικό πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα, σχετικά με τη χρηματοδότηση των Ιερών Μητροπόλεων, για έργα αποκατάστασης και συντήρησης των ιστορικών Ιερών Ναών, μέσω των κατά τόπους Περιφερειών.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για την εξέλιξη του προγράμματος, ο Αρχιεπίσκοπος και ο Περιφερειάρχης αντάλλαξαν ευχές για ένα ευλογημένο και ειρηνικό Πάσχα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts