Σφακιανάκης – Πάολα: Η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

Δύο βδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της Πάολα στο Γκάζι Live, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα σταματήσει από το σχήμα, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη.

Η τραγουδίστρια τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που δεν τελειώνει μια σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη, ενώ ευχαρίστησε την επιχείρηση και τους 120 εργαζόμενους που πλέον είναι οι 120 νέοι φίλοι της.

Η πλευρά του Νότη Σφακιανάκη έδωσε τη δική της εκδοχή για τη λήξη της συνεργασίας των δύο καλλιτεχνών, ενώ την ίδια στιγμή ο Νότης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ξεκινάει εμφανίσεις στο «Club Vogue» μαζί με την Έλλη Κοκκίνου.

Το Gazi Live με ανάρτησή του στο Facebook ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που επέλεξε το νυχτερινό μαγαζί και ανέφερε πως το κέντρο κλείνει εξαιτίας προσωπικών λόγων των δύο καλλιτεχνών.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κόσμο που επέλεξε αυτή τη σεζόν το Gazi live κάνοντας αλλεπάλληλα sold-out, όσο και τους τραγουδιστές και συντελεστές του προγράμματος. Σας ενημερώνουμε ότι για προσωπικούς λόγους των καλλιτεχνών, το Gazi Live έριξε αυλαία Παρασκευή, 2 εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη λήξη των εμφανίσεων.

H EΠIXEIPHΣH & TO ΠPOΣΩΠIKO
TOY GAZI Live

ΘA ΘEΛAME NA EYXAPIΣTHΣOYME TOΣO TO KOΣMO ΠOY EΠEΛEΞE AYTH TH ΣEZON TO GAZI live KANONTAΣ AΛΛEΠAΛΛHΛA sold out, OΣO KAI…

Publiée par ΓΚΑΖΙ LIVE sur Samedi 9 mars 2019

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5695 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr