ΣOK. Ανήλικη Youtuber σχολιάζει το Survivor και προκαλεί αντιδράσεις

Μου έστειλε μια φίλη σήμερα το πρωί αυτό το βίντεο και σοκαρίστηκα. Μία μικρούλα θέλει να γίνει youtuber, επηρεασμένη λίγο από άλλες youtuber, λίγο από το facebook, λίγο από το Survivor κάνει το δικό της βίντεο. Καλύτερα να μην το έβλεπα. Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ το Survivor για όλα αυτά όπως κάνουν όλοι. Οι γονείς του παιδιού όμως που είναι; Γιατί δεν είναι μόνο το Survivor, είναι όλα αυτά που λέει. Και γιατί τα λέει; Και ποιος της τα έμαθε; Γιατί έχει τέτοια ελευθερία στο internet αυτό το 9χρονο κοριτσάκι; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. (Το γιατί έχουμε βάλει pixel σε όλο το βίντεο είναι αυτονόητο)

Το χειρότερο δε, είναι πως σε άλλα του βίντεο δείχνει ακόμη χειρότερα πράγματα μεταξύ των οποίων πως να γυμναστούμε, προβάλλοντας το κορμάκι του, τροφή για επιτήδειους. Τα λιγοστά σχόλια που έχει καθώς το κανάλι είναι καινούργιο και δεν έχει αποκτήσει ακόμα το κοινό του είναι πολύ άσχημα για ένα παιδί τέτοιας ηλικίας.  * Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts