Τέλος από τον Σασμό ο Μιχάλης Αεράκης;

Πλούσιο ρεπορτάζ για το μέλλον του παπά Μιχάλη της σειράς Σασμός, κατά κόσμον Μιχάλη Αεράκη, προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Επί τόπου.

Ο ίδιος, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον Σασμό ενώ πλέον δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το κινητό του τηλέφωνο. Έχει γίνει μια αξιαγάπητη φιγούρα για όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία ο οποίος έχει φροντίσει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του και όχι με τα προσωπικά του. Σύμφωνα με την εκπομπή θα φύγει από τη σειρά και θα τον δούμε σε άλλη σειρά και μάλιστα σε άλλο κανάλι!

Στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε και ρεπορτάζ για το μέλλον της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My style rocks. Η καρέκλα της τρίζει και όπως όλα δείχνουν δεν θα την δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ. Η ίδια ήρθε ως φαβορί για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης όμως δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν οι ιθύνοντες με το ριάλιτι να βλέπει τα νούμερα να μην ξεπερνούν τη βάση του 10 καθημερινά. Τι λένε τα στελέχη του ΣΚΑΙ για ενδεχόμενη αποχώρησή της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Επί τόπου:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts