Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση του Κανάκη που σόκαρε τους τηλεθεατές

Μία ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη χθες το βράδυ, άφησε άφωνους αλλά παράλληλα στενοχώρησε κιόλας τους τηλεθεατές. Ο παρουσιαστής πέταξε τη «βόμβα»ν πως από τη νέα χρονιά η προβολή του Ράδιο Αρβύλα δεν θα είναι εβδομαδιαία και θ α προβάλλεται μία ή δύο φορές το μήνα, όποτε κρίνουν πως πρέπει και είναι απαραίτητο.

Ο παρουσιαστής δήλωσε συγκεκριμένα:

«Είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για το 2016 και σας είχαμε πει από την αρχή ότι έχουμε μια ανακοίνωση να κάνουμε. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως… θα την κάνουμε όχι πιο συχνή, το αντίθετο.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1 -ο ΑΝΤ1 αν μπορούσε και κάθε μέρα να έχει Ράδιο Αρβλύλα θα ήταν χαρά τους. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα.

Μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που είναι να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα. Νιώθουμε ότι πρέπει να μειώσουμε λίγο τη συχνότητα της εκπομπής. Όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο δεν θα εμφανιζόμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά ή δύο φορές το μήνα. Αυτό ακόμα κι εμείς δεν το έχουμε αποφασίσει. Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει και ίσως, με ένα ερωτηματικό, δημιουργήσουμε ένα άλλο πρόγραμμα. Αυτό δεν είναι ούτε αποφασισμένο ούτε τελεσίδικο. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή για πολύ καιρό ακόμα με τον πήχη ψηλά και για να γίνει αυτό πήραμε αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα».

Αυτό μας θυμίζει κάτι από Αλ Τσαντίρι και Λάκη Λαζόπουλο. Ωστόσο περιμένουμε να δούμε κάτι καινούργιο από την ομάδα αυτή και είμαστε σίγουροι πως θα μας το δώσουν. Εννοείται πως και αυτή τη φορά η εκπομπή έγινε #hashtag στο Twitter, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν τόσο τα βίντεο όσο και την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη.

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae1 %ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae2 %ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae3 %ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae4

Δεν έλειψαν όμως και τα πολύ καυστικά σχόλια….

%ce%b5%cf%86 %ce%ba%ce%b1%ce%b8%cf%84 %ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%b4%cf%86%ce%b4 %ce%ba%cf%83 %ce%be%ce%b9%cf%86%ce%b5

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts