Τέλος το Μετά τη φωτιά – Τίτλοι τέλους για τη σειρά

Οριστικά εκτός του προγράμματος του ΑΝΤ1 θα μείνει η δραματική σειρά Μετά τη φωτιά σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως υπήρξαν σημαντικά προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής και ως εκ τούτου το Μετά τη φωτιά παύεται από το πρόγραμμα.

H σειρά που βασιζόταν στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και προβαλλόταν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία.

Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η υπόθεση της σειράς:

Τρεις γυναίκες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Διαβάστε επίσης:

Μετά τη φωτιά – Ντόρα Μακρυγιάννη: Η ηλικία, η καταγωγή και το αυτοάνοσο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts