Ταμπού: Αυτή είναι η νέα σειρά μυστηρίου του Ανδρέα Γεωργίου

Ταμπού: Από τη Μάνη και την Κύπρο στα Γιάννενα θα «ταξιδέψει» το τηλεοπτικό κοινό η νέα σειρά που υπογράφουν για το Mega ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου.

Το δίδυμο της «Γης της ελιάς» θα έχει διπλή παρουσία στον αέρα του Mega την -προσεχή σεζόν με μια νέα σειρά που φέρει τον τίτλο «Ταμπού».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, πρόκειται για σειρά μυστηρίου με έντονα στοιχεία έρωτα και αστυνομικής δράσης. Η «πυξίδα» της σειράς στρέφεται προς τα Γιάννενα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή με φόντο τα Τζουμέρκα και τον Βοϊδομάτη.

Η σειρά «Ταμπού» θα παίρνει τη σκυτάλη αμέσως μετά τη «Γη της ελιάς» για 2-3 ημέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες προχωρούν και οι υπογραφές του Ανδρέας Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου με το Mega για νέο διετές συμβόλαιο, ενώ σύντομα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στον αέρα του Fay’s time, είχε πει πως η ολοκαίνουργια σειρά θα βγει στον αέρα τη νέα σεζόν και θα λέγεται Τιρκουάζ. Να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Γεωργίου είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με το κανάλι, συνεχίζοντας έτσι την άριστη συνεργασία τους.

Δείτε τι είχε πει στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts