Ταξιάρχης Χάνος: Η κατάθλιψη με αφορμή την ηλικία, η κόρη του Μαρία και η σχέση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Στη στήλη “Μπαμπά-μίλα” μίλησε ο ηθοποιός Ταξιάρχης Χάνος και αναφέρθηκε στην κόρη του Μαρία στην οποία όπως λέει της τραγουδούσε μέσα από την κοιλιά της μαμάς της και γνωστής ηθοποιού, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Το άρωμα που φοράω το διάλεξε η κόρη μου. Πήγαινα στο σχολείο με φόρμες και μου έλεγε η κόρη μου ότι όλοι πήγαιναν με κοστούμια. Μια μέρα φόρεσα το γαμπριάτικο και μου λέει άστο καλύτερα. Έχω αδυνατίσει, φοράω μαύρα. Έχω πάθει και κατάθλιψη λόγω ηλικίας μάλλον. Εγώ βιώνω μια μετάβαση χωρίς συντροφικότητα. Δεν το λέω για την άδεια φωλιά για την κόρη μου αλλά επειδή δεν έχω σύντροφο. Βέβαια μου λείπει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει μια αγκαλιά. Το πρώτο πράγμα που ζητάμε είναι η αγκαλιά. Εγώ όταν ήταν η Μαρία στην κοιλιά της μάνας της τής τραγούδαγα», είπε αρχικά ο Ταξιάρχης Χάνος.

Επίσης μίλησε για το πώς διαχειρίστηκαν το διαζύγιο που πήρε με την μαμά της Μαρίας Χάνου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. «Δεν είναι και πάντα θετικό το παράδειγμα των γονιών. Εμείς χωρίσαμε. Δεν ήταν θετικό για το παιδί. Το παιδί θα σου πει “ναι αλλά εσύ έφυγες”. Και μου το είπε κιόλας, είχε δίκιο, παρόλο που έχουμε μια υπέροχη σχέση. Δεν πιστεύω ότι θέλει κανένα παιδί να χωρίσουν οι γονείς τους. Δεν το φέρνω ούτε βαρέως ούτε ελαφρέως. Το φέρνω όπως έχει. Το παιδί μπορεί να σου πει αυτή την κουβέντα αλλά εσύ συνεχίζεις να είσαι παρόν. Εγώ έφυγα και στερήθηκα την καθημερινότητα. Υπάρχει χειρότερο πράγμα; Έχασα κάποιες στιγμές. Αυτό περισσότερο σε εμένα στοίχισε».

«Εγώ ήθελα να είμαι μαζί της, δεν ήθελα να μην είμαι. Η καθημερινότητα είναι το πιο δύσκολο. Ξυπνάς και θέλεις να πέσεις σε μια αγκαλιά. Δεν θα το ονόμαζα τίμημα αλλά θαύμα, τη στιγμή που μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Ήμουν μέσα εγώ… Μια γυναίκα μοιράζεται στα δύο κι εκείνη τη στιγμή δίνει ζωή. Νομίζω ότι είναι το πιο ιερό πράγμα. Η Ελισάβετ όταν έμεινε έγκυος, άλλαξε όλη της η φύση. Είχε χαλαρώσει, ήταν ευτυχισμένη, ήταν μια χαρά, γεμάτη. Ήταν οι ωραιότερες στιγμές μας», είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός Ταξιάρχης Χάνος.

Μίλησε επίσης και για το άγχος που έχει όταν βλέπει στη σκηνή την κόρη του, Μαρία Χάνου. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Πρέπει να περάσεις από όλα τα στάδια για να βρεις τον άνθρωπό σου. Δεν γίνεται αυτόματα. Είναι ευτυχισμένη, είναι μια χαρά, βρισκόμαστε, μένουμε πολύ κοντά. Δεν φαινόταν ότι θα γίνει ηθοποιός και ούτε εμείς το επιδιώκαμε. Είχε δώσει εξετάσεις, είχε περάσει στο Μεσολόγγι και μέσα της δούλευε το να γίνει ηθοποιός. Τώρα πια δεν έχω άγχος όταν έρχεται στο θέατρο και με βλέπει. Είχα όταν ήταν μικρή. Βέβαια, νιώθω ότι είναι η κόρη μου κάτω και θέλω να καμαρώνει. Όταν τη βλέπω εγώ, δεν είναι το ίδιο, έχω περισσότερο άγχος. Ντρέπομαι να μην της δημιουργώ κλείσιμο γι΄αυτό και αποφεύγω πολλές φορές να πηγαίνω. Την έχω σκηνοθετίσει κιόλας. Ήμουν πιο αυστηρός μαζί της αλλά επειδή διδάσκω χρόνια, έχω τον τρόπο να αποστασιοποιούμαι».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »